Skip links

Terug naar overzicht

ZZP-Bemiddeling

Per direct behoefte aan aanpakkers met vier rechterhanden? Nadert de projectdeadline en zoek je iemand die de eindfase effectief kan coördineren? Welke professionals je als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder ook nodig hebt, demt-flex stelt ze aan je voor. Binnen 48 uur. En met heel veel plezier.

Aanvraag indienen Contact opnemen

Wij verbinden opdrachtgevers snel en efficiënt met de juiste ZZP’ers

demt-flex is dé specialist in ZZP-bemiddeling voor de bouw, techniek en maakindustrie. Met ons uitgebreide netwerk van zelfstandige professionals verbinden wij opdrachtgevers met de juiste ZZP’ers. Of je nu extra capaciteit nodig hebt of specialistische expertise zoekt, wij hebben de juiste mensen voor jouw project. Bijvoorbeeld een loodgieter, elektromonteur, lasser of timmermannen gezocht? Het team van demt-flex helpt je verder in die zoektocht.

Wij begrijpen dat elke opdrachtgever unieke eisen en wensen heeft. Daarom gaan we actief met je in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van wat je nodig hebt. Op basis daarvan vinden we de ZZP’ers die het beste aansluiten bij jouw opdracht of project.

Ons team van consultants en Recruiters’ heeft uitgebreide kennis van de ZZP-markt en begrijpt jouw uitdagingen als opdrachtgever. We selecteren zorgvuldig de meest betrouwbare en gekwalificeerde ZZP’ers voor je. Daarnaast screenen we ze op certificeringen, vakbekwaamheid en referenties, zodat je met vertrouwen kunt samenwerken.

Naast het bemiddelen van ZZP’ers bieden we ook ondersteuning bij het opstarten van de kandidaten op een nieuw project. Zo kun jij je volledig richten op het succesvol uitvoeren van jouw planningen.

Kies voor demt-flex als jouw partner in ZZP-bemiddeling. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de juiste ZZP’ers voor jouw projecten. Samen bouwen we aan succes!

Neem vrijblijvend contact op

Michael Meeuwsen

Michael Meeuwsen

Directeur

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor uw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na uw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Dien nu uw aanvraag in

Bent u op zoek naar de juiste vaklieden in de bouw, techniek, maakindustrie en petrochemie, of zoekt u vakmannen middels ZZP-bemiddeling? Wacht dan niet langer en dien nu uw aanvraag in bij demt-flex. Ons team staat klaar om u super snel te ondersteunen en de beste match te maken voor uw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Michael Meeuwsen

Michael Meeuwsen

Directeur

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Benieuwd hoe onze ZZP-bemiddeling uw bedrijf kan versterken? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten! ✅