Skip links

Terug naar overzicht

ZZP-Bemiddeling

Per direct behoefte aan aanpakkers met twee rechterhanden? Nadert de projectdeadline en zoek je iemand die de eindfase effectief kan coördineren? Welke professionals je als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder ook nodig hebt, demt-flex stelt ze aan je voor. Binnen 48 uur. En met heel veel plezier.

Aanvraag indienen Contact opnemen

Wij verbinden opdrachtgevers snel en efficiënt met de juiste ZZP’ers

Technisch uitzendbureau demt-flex is dé specialist in ZZP-bemiddeling voor de bouw/vastgoedonderhoud, techniek, (maak)industrie/petrochemie en scheepsbouw. Met ons uitgebreide netwerk van zelfstandige professionals verbinden wij opdrachtgevers met de juiste ZZP’ers. Of je nu extra capaciteit nodig hebt of specialistische expertise zoekt, wij hebben de juiste mensen voor jouw project. Zowel voor de bouw (zoals een schilder of timmermannen gezocht), techniek (onder andere loodgieters, elektromonteurs en lassers) en industrie. Het team van demt-flex helpt je verder in de zoektocht, onder andere vanuit ons uitzendbureau in vestiging Tilburg.

Wij begrijpen dat elke opdrachtgever unieke eisen en wensen heeft. Daarom gaan we actief met je in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van wat je nodig hebt. Op basis daarvan vinden we de ZZP’ers die het beste aansluiten bij jouw opdracht of project.

Ons team van consultants en recruiters heeft uitgebreide kennis van de ZZP-markt en begrijpt jouw uitdagingen als opdrachtgever. We selecteren zorgvuldig de meest betrouwbare en gekwalificeerde ZZP’ers voor je. Daarnaast screenen we ze op certificeringen, vakbekwaamheid en referenties, zodat je met vertrouwen kunt samenwerken.

Naast het bemiddelen van ZZP’ers bieden we ook ondersteuning bij het opstarten van de kandidaten op een nieuw project. Zo kun jij je volledig richten op het succesvol uitvoeren van jouw planningen.

Kies voor demt-flex als jouw partner in ZZP-bemiddeling. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de juiste ZZP’ers voor jouw projecten, bijvoorbeeld als het gaat om technisch personeel. Samen bouwen we aan succes!

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Dien nu uw aanvraag in

Bent u op zoek naar de juiste vaklieden in de bouw/vastgoedonderhoud, techniek, (maak)industrie/petrochemie en scheepsbouw, of zoekt u vakmannen middels ZZP-bemiddeling? Wacht dan niet langer en dien nu uw aanvraag in bij demt-flex. Ons team staat klaar om u super snel te ondersteunen en de beste match te maken voor uw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Benieuwd hoe onze ZZP-bemiddeling uw bedrijf kan versterken? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten! ✅