Skip links

Over demt-flex

Ons verhaal

Bij demt-flex draait alles om snelheid en vertrouwen. Vertrouwen in onze mensen en in onze opdrachtgevers. We weten dat vertrouwen altijd wordt terugbetaald, in de vorm van kwaliteit en duurzame partnerships. Dat is waar we voor staan, zoals Michael Meeuwsen, onze directeur, altijd zegt. Snelheid is belangrijk om de juiste invulling aan de planningen te geven.

Demt-flex heette voor haar start in 2016 Doxa Techniek wat al sinds 2002 bestaat. Na een flinke make-over heeft demt-flex een eenvoudig maar gedurfd plan gemaakt: het oplossen van personeelstekorten in de bouw en techniek door de juiste aanpakkers te koppelen aan de juiste opdrachtgevers. Of je nu een doener, denker of een beetje van beide zoekt, in de bouw en techniek is een hands-on mentaliteit van onschatbare waarde. En laten we eerlijk zijn, die “geen praatjes, maar vakwerk” mentaliteit zit in het DNA van al onze professionals. Het maakt niet uit waar ze vandaan komen, welke vaardigheden ze hebben of welke expertise ze bezitten, ze weten van aanpakken.

We begrijpen ook dat een goede klik van cruciaal belang is. Als je je niet op je gemak voelt tijdens een klus, verloopt het vaak minder soepel. Daarom zorgen wij ervoor dat onze mensen samenwerken met opdrachtgevers waarmee ze een culturele klik ervaren. We hebben die klik zelfs met de projecten van onze opdrachtgevers, want onze directeur heeft een achtergrond in de aanneming. Dus ja, we spreken dezelfde taal – en dat maakt ons samen sterker.

Bouwen op een sterke basis

Ons trackrecord spreekt boekdelen over onze aanpak. Voormalig Doxa Techniek heeft niet alleen de crisis doorstaan, maar is ook gegroeid en heeft zichzelf een nieuwe naam gegeven: demt-flex. We opereren nu vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg, onze vestiging in Schiedam en vanuit ons kantoor in Vianen. Met 100% landelijke dekking kunnen onze ZZP’ers, uitzendkrachten en andere professionals hun spierballen laten rollen op projecten door het hele land. Of het nu de Achterhoek is of de Zeeuwse eilanden, wij zijn erbij!

En laten we eerlijk zijn, soms moeten we een beetje kieskeurig zijn. Als we een keer “nee” moeten zeggen, bijvoorbeeld omdat we geen meester zijn in het leggen van wolkenkrabbers op de maan, betekent dat meestal niet het einde van de wereld. We zijn altijd bereid om met je mee te denken en alternatieve oplossingen te vinden. Flexibiliteit is ons handelsmerk, en we trekken geen vreemd gezicht voor een uitdagende klus!

Certificeringen

Bij demt-flex staat eerlijke beloning en correcte financiën hoog in het vaandel. We nemen dit zeer serieus en hebben daarom het NEN4400-1 keurmerk behaald, uitgegeven door de Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is speciaal ontwikkeld om de risico’s voor inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Het is een bewijs van onze toewijding om met een betrouwbare partner samen te werken en op een verantwoorde manier arbeidskrachten kunt inhuren.

Daarnaast zijn we trots op onze VCU-certificering. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. Dit certificaat zorgt ervoor dat uitzendkrachten die betrokken zijn bij risicovolle werkzaamheden alle gelegenheid krijgen om veilig en gezond te werken. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en we nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat onze professionals in een veilige werkomgeving actief zijn.

Bij demt-flex gaat het niet alleen om het leveren van vakbekwame arbeidskrachten, maar ook om het waarborgen van een veilige en gezonde werkomgeving. We nemen onze certificeringen serieus en zetten ons in voor kwaliteit en veiligheid in elke opdracht die we aannemen.

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Bezoek het Demt-event!

We organiseren ieder kwartaal een gezellig demt-event, ben je nieuwsgierig naar de gezichten achter demt-flex? Wil je ontdekken hoe wij jou van dienst kunnen zijn, of heb je juist iets waarvan je denkt dat het bij ons past? Dan nodigen we je van harte uit: Kom gezellig langs, proost met ons op succes en ontdek onze unieke kijk op personele bemiddeling.

Lees verder

Onze werkplek

Ben jij of zoek jij een échte aanpakker

In no time vindt demt-flex voor jou de perfecte baan of een geschikte professional voor jouw openstaande vacature.

Ik zoek werk Ik zoek aanpakkers

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.