Skip links

Terug naar overzicht

Uitzendbureau in Tilburg

Op zoek naar een uitzendbureau in Tilburg? Demt-flex is actief op zoek naar vakmensen die perfect passen bij jouw opdracht. Wij begrijpen dat technische projecten vaak complex en veeleisend zijn. Daarom leggen wij strenge criteria op aan onze professionals. Onze vakmensen hebben de benodigde kennis, vaardigheden en ervaring om succesvol verschillende uitdagingen in de bouw- of technische sector aan te gaan.

Aanvraag indienen Contact opnemen

Demt-flex: uitzendbureau in o.a. Tilburg

Bij demt-flex realiseren we ons de cruciale rol van vakpersoneel in diverse sectoren, zoals elektrotechniek, loodgieterswerk, werktuigbouwkunde, installatietechniek en automatisering. We hebben hooggekwalificeerde vakmensen verspreid over het hele land die in staat zijn om jouw projecten uit te voeren in de bouw of techniek, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar personeel via een uitzendbureau in Tilburg.

Als je op zoek bent naar een uitzendbureau in Tilburg voor vakmensen in de bouw, techniek en (maak)industrie, ben je bij ons aan het juiste adres. We begrijpen dat projecten complex en veeleisend kunnen zijn, en daarom stellen we strenge eisen aan onze professionals. Onze vakmensen hebben de vereiste kennis, vaardigheden en ervaring om uiteenlopende uitdagingen succesvol aan te gaan. Denk aan ervaren schilders, timmermannen of elektromonteurs.

Efficiënt en nauwkeurig

Bij demt-flex hechten we veel waarde aan zowel vakkundigheid als innovatie. Onze vakmensen zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën binnen hun vakgebied. Ze zijn bedreven in het snel schakelen, het oplossen van problemen en het leveren van hoogwaardige prestaties.

We erkennen ook dat projecten in de technische of bouwsector vaak onder tijdsdruk staan. Onze professionals zijn vertrouwd met werken in een dynamische omgeving en zijn in staat om efficiënt en resultaatgericht te handelen. Met aandacht voor detail werken ze nauwkeurig en streven ze naar optimale resultaten.

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Tilburg voor bijvoorbeeld technisch personeel? Kies demt-flex als jouw partner in de techniek, bouw of (maak)industrie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen zorgen voor de beste vakmensen die het verschil maken in jouw projecten. Of je nu op zoek bent naar zzp-bemiddeling, detachering (o.a. als detacheringsbureau in de bouw) of werving en selectie: samen gaan we de uitdagingen aan en bouwen we aan succes in de sectoren bouw en techniek!

Uitzendbureau in Tilburg gezocht? Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Vakpersoneel gezocht? Dien nu je aanvraag in bij ons uitzendbureau

Ben je op zoek naar bekwame medewerkers voor jouw project via een uitzendbureau in Tilburg? Aarzel niet langer en dien nu je verzoek bij demt-flex in. Ons enthousiaste team is klaar om je op een snelle en efficiënte manier te assisteren en de perfecte match te vinden voor jouw projecten en openstaande posities.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.