Skip links

Terug naar overzicht

Opdrachtgevers in de techniek

Technisch personeel gezocht? Per direct behoefte aan aanpakkers met twee rechterhanden? Nadert de projectdeadline en zoek je iemand die de eindfase effectief kan coördineren? Welke professionals je als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder ook nodig hebt, demt-flex stelt ze aan je voor. Binnen 48 uur. En met heel veel plezier.

Aanvraag indienen Contact opnemen

demt-flex: De technische partner voor jouw projecten

Bij demt-flex begrijpen we hoe cruciaal technisch personeel is in diverse branches. Met een landelijk netwerk van gespecialiseerde vaklieden bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor verschillende sectoren binnen de technische industrie. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, service & onderhoud (S&O), modulair bouwen, verduurzaming, solar, elektrotechniek of installatietechniek, demt-flex staat voor je klaar met vakmannen die jouw technische projecten kunnen uitvoeren.

In de nieuwbouwsector is het van essentieel belang om te kunnen vertrouwen op vaklieden met expertise in diverse technische disciplines. Onze vakmensen, zoals elektromonteurs en loodgieters, zijn bekend met de nieuwste technologieën en kunnen zorgen voor een vlekkeloze installatie van elektrische en mechanische systemen.

Voor renovatieprojecten bieden wij vaklieden met een scherp oog voor detail en een passie voor het behoud van bestaande infrastructuur. Of het nu gaat om het upgraden van elektrische systemen, het vervangen van verwarmingsinstallaties of het installeren van duurzame energieoplossingen, onze technische professionals staan garant voor kwalitatief hoogwaardig werk.

Service & onderhoud (S&O) zijn essentieel voor het goed functioneren van technische systemen in gebouwen en installaties. Onze vakmensen zijn ervaren in het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, waardoor problemen snel worden opgelost en de levensduur van apparatuur wordt verlengd.

Modulair bouwen vereist een specifieke aanpak en expertise in prefab constructies en systemen. Onze vaklieden zijn bekwaam in het monteren en installeren van modulaire bouwelementen, waardoor projecten efficiënter en sneller kunnen worden uitgevoerd.

Technisch personeel gezocht via demt-flex

Verduurzaming en solar projecten worden steeds belangrijker in de technische sector. Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en kunnen zonnepanelen installeren, energiebesparende maatregelen implementeren en bijdragen aan een groenere toekomst.

In de elektrotechniek en installatietechniek leveren wij vakmensen met een brede kennis van elektrische systemen, HVAC-systemen, sanitair en meer. Onze technische professionals zijn in staat om complexe installaties te ontwerpen, installeren en onderhouden, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan.

Bij technisch uitzendbureau demt-flex hechten we waarde aan vakmanschap, innovatie en efficiëntie. Onze technische vaklieden zijn gedreven, nauwkeurig en kunnen snel schakelen om jouw projecten tot een succes te maken. Technisch personeel gezocht? Kies voor demt-flex als jouw partner in techniek en bouw samen aan technische uitdagingen en succes! Neem vandaag nog contact met ons op, bijvoorbeeld via onze vestiging in Tilburg, en ontdek hoe wij jou kunnen voorzien van het beste technisch personeel dat het verschil maakt op jouw projecten.

Technisch personeel gezocht? Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Dien nu uw aanvraag in

Bent u op zoek naar de juiste vaklieden in de bouw, techniek, maakindustrie of voor ZZP-bemiddeling? Wacht dan niet langer en dien nu uw aanvraag in bij demt-flex. Ons team staat klaar om u super snel te ondersteunen en de beste match te maken voor uw projecten en vacatures bij technisch personeel gezocht.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Op korte termijn extra ervaren technische specialisten nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze consultants en wij helpen u graag verder ✅