Skip links

Terug naar overzicht

Opdrachtgevers in de techniek

Per direct behoefte aan aanpakkers met vier rechterhanden? Nadert de projectdeadline en zoek je iemand die de eindfase effectief kan coördineren? Welke professionals je als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder ook nodig hebt, demt-flex stelt ze aan je voor. Binnen 48 uur. En met heel veel plezier.

Aanvraag indienen Contact opnemen

demt-flex: De technische partner voor jouw projecten

Bij demt-flex weten we hoe cruciaal technisch personeel is in diverse branches. Of het nu gaat om elektrotechniek, loodgieterswerk, werktuigbouwkunde, installatietechniek of automatisering, wij hebben landelijk de vaklieden die jouw technische projecten kunnen uitvoeren.

Wij begrijpen dat technische projecten complex en veeleisend kunnen zijn. Daarom stellen we de nodige eisen aan onze technische professionals. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en ervaring om een breed scala aan technische uitdagingen aan te pakken.

Of je nu op zoek bent naar technici voor nieuwbouw, utiliteitsbouw, onderhoud, installaties of het monteren van zonnepanelen, demt-flex staat voor je klaar. Onze pool van technische vakmensen omvat onder andere elektromonteurs, loodgieters, zonnepanelen monteurs  en verwarmingsmonteurs.

Bij demt-flex hechten we waarde aan vakmanschap en innovatie. Onze technische vaklieden zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in hun vakgebied. Ze zijn in staat om snel te schakelen, problemen op te lossen en kwalitatief goed werk af te leveren.

Wij begrijpen ook dat technische projecten vaak onder tijdsdruk staan. Onze vaklieden zijn gewend om in een dynamische omgeving te werken en kunnen efficiënt en resultaatgericht te werk gaan. Ze hebben oog voor detail, werken nauwkeurig en streven naar het beste resultaat.

Kies voor demt-flex als jouw partner in techniek. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen voorzien van de beste technische vakmensen die op jouw projecten het verschil  kunnen maken. Samen bouwen we aan technische uitdagingen en succes!

Neem vrijblijvend contact op

Michael Meeuwsen

Michael Meeuwsen

Directeur

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor uw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na uw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Dien nu uw aanvraag in

Bent u op zoek naar de juiste vaklieden in de bouw, techniek, maakindustrie of voor ZZP-bemiddeling? Wacht dan niet langer en dien nu uw aanvraag in bij demt-flex. Ons team staat klaar om u super snel te ondersteunen en de beste match te maken voor uw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Michael Meeuwsen

Michael Meeuwsen

Directeur

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.