Skip links

Terug naar overzicht

Detachering

Per direct behoefte aan aanpakkers met twee rechterhanden? Nadert de projectdeadline en zoek je iemand die de eindfase effectief kan coördineren? Welke professionals je als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder ook nodig hebt, demt-flex stelt ze aan je voor. Binnen 48 uur. En met heel veel plezier.

Aanvraag indienen Contact opnemen

Kies voor demt-flex als jouw partner in detacheringsdiensten

Bij demt-flex bieden we ook uitzendkrachten aan, waarbij we supersnel ervaren vaklieden plaatsen voor korte en langere termijn op projecten bij opdrachtgevers. Of het nu gaat om bouwprojecten, technische installaties of productieprocessen, we zorgen voor de juiste mensen die goed aansluiten bij jouw organisatie. Zowel voor de bouw/vastgoedonderhoud (zoals een schilder of timmermannen gezocht), techniek (onder andere loodgieters, elektromonteurs en lassers), (maak)industrie/petrochemie en scheepsbouw. Het team van demt-flex helpt je verder in de zoektocht, onder andere vanuit ons uitzendbureau in vestiging Tilburg.

Wij begrijpen dat het vinden van geschikt personeel voor langere tijd een uitdaging kan zijn. Daarom nemen wij als technisch uitzendbureau het zoekproces en de selectie uit handen voor bijvoorbeeld technisch personeel. Ons ervaren team gaat actief op zoek naar vaklieden met de juiste expertise en vaardigheden die passen bij jouw specifieke behoeften. Wij zijn een zeer snelle organisatie dat altijd levert!

Als opdrachtgever kun je vertrouwen op onze uitgebreide kennis van de bouw-, techniek- en maakindustrie. Wij kennen de sector en begrijpen de vereisten en uitdagingen waarmee je te maken hebt. We selecteren zorgvuldig de juiste professionals en zorgen voor een soepele en succesvolle plaatsing.

Met onze detacheringsdiensten in o.a. de bouw kun je rekenen op snelheid, flexibiliteit en continuïteit. Of je nu behoefte hebt aan specialistische kennis, extra capaciteit of een langdurige samenwerking, wij zorgen voor de juiste professionals die zich volledig inzetten voor het succes van jouw project.

Kies voor demt-flex als jouw partner in detacheringsdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van hooggekwalificeerde professionals die jouw organisatie naar een hoger niveau tillen. Samen bouwen we aan succes en groei!

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Dien nu uw aanvraag in

Bent u op zoek naar de juiste vaklieden in de bouw/vastgoedonderhoud, techniek, (maak)industrie/petrochemie en scheepsbouw, of zoekt u vakmannen middels ZZP-bemiddeling? Wacht dan niet langer en dien nu uw aanvraag in bij demt-flex. Ons team staat klaar om u super snel te ondersteunen en de beste match te maken voor uw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Op zoek naar een ervaren detacheerder van personeel in uw sector? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten! ✅