Skip links

Terug naar overzicht

Detacheringsbureau in de bouw

Ben je dringend op zoek naar doeners met uitstekende vaardigheden? Staat de deadline van je project voor de deur en heb je iemand nodig die de laatste fase soepel kan leiden? Ongeacht welke experts je als klant, projectmanager of uitvoerder nodig hebt, demt-flex kan ze als detacheringsbureau in de bouw binnen 48 uur voor je regelen. En we doen het met enthousiasme.

Aanvraag indienen Contact opnemen

Kies voor demt-flex als jouw partner voor detacheringsbureau in de bouw

Bij demt-flex bieden we ook personeelsdiensten aan, waarbij we snel ervaren vakmensen plaatsen voor zowel kortlopende als langdurige projecten bij onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om bouwprojecten, technische installaties, of productieprocessen, ons detacheringsbureau in de bouw zorgt voor de juiste match die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Of je nu timmerlieden, loodgieters, elektromonteurs, lassers of andere vakmensen nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Wij begrijpen de uitdagingen van het vinden van geschikt personeel voor langere periodes. Daarom nemen wij als technisch detacheringsbureau het zoek- en selectieproces uit handen. Ons ervaren team gaat actief op zoek naar vakmensen met de juiste expertise en vaardigheden die passen bij jouw specifieke behoeften. We zijn snel en betrouwbaar, altijd klaar om te leveren

De juiste professionals voor jouw bedrijf

Als opdrachtgever kun je vertrouwen op onze diepgaande kennis van de bouw-, techniek- en maakindustrie. We begrijpen de sector en de uitdagingen waarmee je te maken hebt. We selecteren zorgvuldig de juiste professionals en zorgen voor een soepele en succesvolle plaatsing.

Met onze detacheringsdiensten bieden we snelheid, flexibiliteit en continuïteit. Of je nu behoefte hebt aan specialistische kennis, extra capaciteit, of een langdurige samenwerking, wij zorgen voor de juiste professionals die zich volledig inzetten voor het succes van jouw project.

Kies demt-flex als jouw partner in detacheringsdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij hooggekwalificeerde professionals kunnen vinden die jouw organisatie naar een hoger niveau tillen. Samen bouwen we aan succes en groei!

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Dien nu jouw aanvraag in

Ben je op zoek naar de juiste vaklieden in de bouw/vastgoedonderhoud, techniek, (maak)industrie/petrochemie en scheepsbouw, of zoek je vakmannen middels ZZP-bemiddeling? Wacht dan niet langer en dien nu jouw aanvraag in bij demt-flex, detacheringsbureau in onder andere de bouw. Ons team staat klaar om jou super snel te ondersteunen en de beste match te maken voor jouw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Op zoek naar een ervaren detacheerder van personeel in uw sector? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten! ✅