Skip links

Terug naar overzicht

Opdrachtgevers in de scheepsbouw

Per direct behoefte aan aanpakkers met vier rechterhanden? Nadert de projectdeadline en zoek je iemand die de eindfase effectief kan coördineren? Welke professionals je als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder ook nodig hebt, demt-flex stelt ze aan je voor. Binnen 48 uur. En met heel veel plezier.

Aanvraag indienen Contact opnemen

Vakmensen gezocht voor scheepsbouw

Welkom bij demt-flex, dé specialist in het vinden van gekwalificeerd personeel voor de scheepsbouw. Met onze jarenlange ervaring begrijpen we als geen ander de specifieke eisen en uitdagingen binnen deze vakgebieden. Onze missie is om de perfecte match te creëren tussen bedrijven en talentvolle professionals. We beschikken over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde experts die met passie en expertise werken voor bedrijven in de scheepsbouw.

Voor nauwkeurige laswerkzaamheden, of het nu gaat om TIG/Combi, MIG MAG of gespecialiseerd werk in ISO, ASME, RVS, koolstofstaal en aluminium, leveren wij ervaren lassers die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Onze pijpfitters en 1e zelfstandige pijpfitters zijn bedreven in het installeren en monteren van pijpleidingen, essentieel voor de functionaliteit van scheepssystemen.

Constructiebankwerkers en plaatwerkers zorgen voor de bouw en constructie van diverse scheepsonderdelen, van romp tot bovenbouw, met oog voor precisie en duurzaamheid. Met vakmensen in interieurbouw creëren we functionele en esthetisch aantrekkelijke interieurs die voldoen aan de eisen van de scheepsbouwindustrie. E&I monteurs en elektrotechnici zorgen voor de installatie en onderhoud van elektrische systemen aan boord, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan.

Hoogwaardig personeel + advies en ondersteuning

Onze loodgieters zijn bekwaam in het aanleggen en onderhouden van sanitaire systemen en leidingwerk op schepen. Met specialisten in luchtbehandeling zorgen we voor een optimaal klimaat aan boord, van ventilatiesystemen tot HVAC-installaties. Onze schilders leveren hoogwaardige afwerkingen, van het beschermen van scheepsstructuren tot het aanbrengen van decoratieve elementen. Monteurs af montage zorgen voor de finishing touch, waarbij alles op zijn plaats valt en het schip klaar is voor aflevering.

Kwaliteit staat bij ons uitzendbureau hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat al onze kandidaten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en beschikken over de vereiste certificeringen zoals VCA B, VCA VOL, NEN3140, NEN1010, ATEX en ervaring. Naast het leveren van hoogwaardig personeel bieden we op projectbasis ook advies en ondersteuning op het gebied van HR en flexibele arbeid.

We geloven sterk in duurzame relaties, zowel met onze klanten als met onze kandidaten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf de meerwaarde van uitzendbureau demt-flex binnen de scheepsbouw. We gaan onder andere vanuit onze vestiging in Tilburg voor je aan de slag.

Neem vrijblijvend contact op

Tugba Sahan

Tugba Sahan

Relatiemanager Techniek en Industrie

🇳🇱🇬🇧🇹🇷

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Dien nu uw aanvraag in

Bent u op zoek naar de juiste vaklieden in de bouw, techniek, maakindustrie of voor ZZP-bemiddeling? Wacht dan niet langer en dien nu uw aanvraag in bij demt-flex. Ons team staat klaar om u super snel te ondersteunen en de beste match te maken voor uw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Tugba Sahan

Tugba Sahan

Relatiemanager Techniek en Industrie

🇳🇱🇬🇧🇹🇷

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Echte aanpakkers nodig voor uw bedrijf in de industrie, scheepsbouw, jachtbouw of petrochemie? Neem vrijblijvend contact op met onze consultants en wij helpen u graag verder ✅