Skip links

Terug naar overzicht

Technisch uitzendbureaudemt-flex

Op zoek naar personeel in de techniek? Heb je direct behoefte aan doortastende vakmensen met uitstekende vaardigheden? Benader je de projectdeadline en zoek je iemand die de laatste fase effectief kan aansturen? Wat je als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder ook nodig hebt, demt-flex presenteert als technisch uitzendbureau geschikte professionals binnen 48 uur. En dat met een grote dosis enthousiasme.

Aanvraag indienen Contact opnemen

Technisch uitzendbureau demt-flex: de partner voor jouw projecten

Bij demt-flex realiseren we ons hoe essentieel personeel is binnen diverse sectoren zoals de techniek. Of het nu gaat om elektrotechniek, loodgieterswerk, werktuigbouwkunde, installatietechniek of automatisering, wij beschikken als technisch uitzendbureau landelijk over vakkundige professionals die jouw technische projecten kunnen uitvoeren.

Ben je op zoek naar personeel in de techniek? Wij begrijpen dat technische projecten vaak complex en veeleisend zijn. Daarom stellen we hoge eisen aan onze technische professionals. Onze vakmensen hebben de juiste kennis, vaardigheden en ervaring om een breed scala aan technische uitdagingen aan te gaan.

Of je nu technici nodig hebt voor nieuwbouw, utiliteitsbouw, onderhoud, installaties of het plaatsen van zonnepanelen, demt-flex staat voor je klaar in jouw zoektocht naar personeel. Dat doet ons uitzendbureau o.a. vanuit onze vestiging in Tilburg. Onze pool van technische vakmensen omvat onder andere elektromonteurs, loodgieters, monteurs van zonnepanelen en verwarmingsmonteurs. We hebben zowel vaste werknemers als zzp’ers in de bouw, techniek en (maak)industrie.

Personeel gezocht via demt-flex

Bij demt-flex hechten we veel waarde aan zowel vakmanschap als innovatie. Onze technische experts blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technologieën binnen hun vakgebied. Ze zijn bekwaam in het snel schakelen, oplossen van problemen en leveren van hoogwaardig werk.

We realiseren ons ook dat technische projecten vaak onder druk staan wat betreft deadlines. Onze vakmensen zijn gewend om in een dynamische omgeving te werken en kunnen efficiënt en doelgericht te werk gaan. Ze hebben oog voor detail, werken nauwkeurig en streven naar het beste resultaat.

Kies technisch uitzendbureau demt-flex als je partner in de techniek voor technisch personeel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen voorzien van de beste technische experts die het verschil kunnen maken in jouw projecten. Samen gaan we de uitdagingen aan en streven we naar succes in de technische sector!

Neem vrijblijvend contact op met ons technisch uitzendbureau

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Dien nu jouw aanvraag in

Ben je op zoek naar de juiste vaklieden in de bouw, techniek, maakindustrie of voor ZZP-bemiddeling? Wacht dan niet langer en dien nu jouw aanvraag in bij technisch uitzendbureau demt-flex. Ons team staat als technisch uitzendbureau klaar om je super snel te ondersteunen en de beste match te maken voor jouw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Op korte termijn extra ervaren technische specialisten nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze consultants en wij helpen u graag verder ✅