Skip links

Terug naar overzicht

Werving & selectie

Per direct behoefte aan aanpakkers met twee rechterhanden? Nadert de projectdeadline en zoek je iemand die de eindfase effectief kan coördineren? Welke professionals je als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder ook nodig hebt, demt-flex stelt ze aan je voor. Binnen 48 uur. En met heel veel plezier.

Aanvraag indienen Contact opnemen

Kies voor demt-flex als jouw partner in werving en selectie!

Bij demt-flex begrijpen we dat het aantrekken van de beste talenten essentieel is voor het succes van jouw team en organisatie. Met onze werving en selectie diensten helpen we jou bij het vinden van de juiste professionals die perfect passen bij jouw organisatiecultuur en de vereisten van de functie.

Wij nemen het selectieproces volledig uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het behalen van jouw doelen. Ons ervaren team van recruiters beschikt over een uitgebreid netwerk en goede kennis van de bouw/vastgoedonderhoud, techniek, (maak)industrie/petrochemie en scheepsbouw. We gaan actief op zoek naar kandidaten met de juiste vaardigheden, ervaring en persoonlijkheidskenmerken die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Bij demt-flex geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw wensen en eisen en zorgen voor een grondige screening en selectie van kandidaten. We voeren uitgebreide interviews en assessments om ervoor te zorgen dat we de beste match vinden voor zowel de functie als jouw organisatie. Zowel voor de bouw (zoals een schilder of timmermannen gezocht), techniek (onder andere loodgieters, elektromonteurs en lassers) en industrie. Het team van demt-flex helpt je verder in de zoektocht, bijvoorbeeld vanuit ons uitzendbureau in vestiging Tilburg.

Ons doel is om jou te voorzien van goede gemotiveerde professionals die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan jouw team en bedrijfsgroei. We streven naar langdurige relaties met zowel opdrachtgevers als kandidaten, gebaseerd op vertrouwen en succes.

Kies voor technisch uitzendbureau demt-flex als jouw partner in werving en selectie voor bijvoorbeeld technisch personeel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het aantrekken van de beste talenten die jouw organisatie naar een hoger niveau tillen. Samen bouwen we aan een succesvol team en een succesvolle toekomst!

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Dien nu uw aanvraag in

Bent u op zoek naar de juiste vaklieden in de bouw/vastgoedonderhoud, techniek, (maak)industrie/petrochemie en scheepsbouw, of zoekt u vakmannen middels ZZP-bemiddeling? Wacht dan niet langer en dien nu uw aanvraag in bij demt-flex. Ons team staat klaar om u super snel te ondersteunen en de beste match te maken voor uw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.