Skip links

Terug naar overzicht

Schilder gevraagd

Schilder gevraagd? Demt-flex neemt de verantwoordelijkheid om voor jouw opdracht de meest bekwame vakmensen te vinden. Wij beschikken over geschikte professionals die vertrouwd zijn met de specifieke eisen en standaarden van de bouw. Onze ervaren schilders zijn uitstekend opgeleid, gemotiveerd, precies en hebben oog voor detail.

Aanvraag indienen Contact opnemen

demt-flex: schilder gevraagd voor jouw bedrijf

Bij demt-flex zijn we ons volledig bewust van de unieke uitdagingen binnen de bouwsector. Dagelijks zetten meer dan 300 ervaren professionals zich via demt-flex door het hele land in voor diverse opdrachtgevers. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud, we hebben een uitgebreid team van bekwame vakmensen klaarstaan om jouw bouwproject succesvol te realiseren. Schilder gevraagd? Onze vaklieden staan zowel op korte als lange termijn voor je klaar.

We selecteren onze vakmensen zorgvuldig op basis van hun expertise en ervaring. Of het nu om grootschalige utiliteitsbouw, woningbouw of renovatieprojecten gaat, wij hebben de geschikte mensen met kennis van de specifieke eisen en normen binnen de bouwsector. Onze schilders dragen bij aan zowel kleine als grote opdrachten, werken effectief in teams en zijn in staat om zelfstandig aan de slag te gaan.

Vakmanschap en kwaliteit

Bij demt-flex hechten we grote waarde aan deskundigheid en hoogwaardige kwaliteit. Onze vakmensen zijn uitstekend opgeleid, gemotiveerd, nauwkeurig en hebben oog voor detail. Ze hebben uitgebreide ervaring met diverse materialen en technieken, waardoor ze in staat zijn om projecten vanaf het begin tot het einde professioneel te begeleiden. We realiseren ons bovendien dat elk bouwproject zijn eigen dynamiek en strakke deadlines heeft, inclusief schilderwerk. Onze vakmensen zijn bekend met werken onder druk en kunnen snel schakelen om ervoor te zorgen dat jouw project tijdig wordt afgerond.

Schilder gevraagd? Kies demt-flex als jouw partner. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen voorzien van hooggekwalificeerde vakmensen om jouw bouwproject tot een succes te maken. Ons uitzendbureau is onder andere actief vanuit onze vestiging in Tilburg. Of je nu op zoek bent naar zzp-bemiddeling, detachering (o.a. als detacheringsbureau in de bouw) of werving en selectie: samen bouwen we aan kwaliteit, vakmanschap en tevredenheid!

Schilder gevraagd? Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Schilder gevraagd? Dien nu je aanvraag in

Ben je op zoek naar schilders voor jouw opdracht? Wacht dan niet langer en dien nu je aanvraag in bij demt-flex bij een schilder gevraagd. Ons team staat klaar om je supersnel te ondersteunen en de beste match te maken voor jouw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.