Skip links

Terug naar overzicht

Opdrachtgevers in de bouw/vastgoedonderhoud

Personeel gezocht in de bouw? Per direct behoefte aan aanpakkers met twee rechterhanden? Nadert de projectdeadline en zoek je iemand die de eindfase effectief kan coördineren? Welke professionals je als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder ook nodig hebt, demt-flex stelt ze aan je voor. Binnen 48 uur. En met heel veel plezier.

Aanvraag indienen Contact opnemen

demt-flex: jouw partner voor een project in de bouw/vastgoedonderhoud

Bij demt-flex begrijpen we dat de bouwsector unieke uitdagingen met zich meebrengt. Met een landelijk netwerk van ruim driehonderd vaklieden bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor verschillende sectoren binnen de bouw- en vastgoedonderhoudsindustrie bij personeel gezocht in de bouw. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, vastgoedonderhoud (VGO), mutatie/bonnenwerk, modulair bouwen, verduurzaming (energetisch verbouwen), standbouw, interieurbouw of schilderwerken, demt-flex staat garant voor het leveren van vakmannen die perfect aansluiten op de behoeften van jouw project.

In de nieuwbouwsector is het essentieel om te kunnen vertrouwen op ervaren vaklieden met een gedegen kennis van de nieuwste bouwtechnieken. Onze pool van vakmensen bestaat uit timmerlieden, metselaars, bouwhulpen, tegelzetters en stukadoors die bekend zijn met de specifieke eisen van nieuwbouwprojecten, of het nu gaat om woningen, commerciële panden of infrastructurele projecten.

Voor renovatieprojecten bieden wij vaklieden met een scherp oog voor detail en een passie voor het behoud van historisch erfgoed. Onze renovatiespecialisten zijn ervaren in het transformeren van oude panden, het renoveren van historische gebouwen en het upgraden van bestaande woningen.

Voor vastgoedonderhoud (VGO), mutatie/bonnenwerk en verduurzamingsprojecten leveren wij vakmensen die vertrouwd zijn met de nieuwste technieken en methoden om gebouwen te onderhouden en te verduurzamen, waarbij energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid centraal staan.

Met expertise in modulair bouwen, standbouw, interieurbouw en schilderwerken bieden wij een uitgebreid scala aan gespecialiseerde vakmensen die garant staan voor hoogwaardige resultaten in elke fase van het project, van concept tot realisatie, bij personeel in de bouw gezocht.

Bouw personeel gezocht: vakmanschap en kwaliteit via demt-flex

Bij demt-flex geloven we in vakmanschap en kwaliteit. Onze vaklieden zijn gedreven, nauwkeurig en hebben ervaring met diverse bouwmaterialen en -technieken. Ze zijn gewend om onder druk te werken en kunnen snel schakelen om ervoor te zorgen dat jouw project op tijd en binnen budget wordt opgeleverd.

Kies voor demt-flex als jouw partner bij personeel gezocht in de bouw. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen voorzien van de beste vaklieden die jouw bouwproject tot een succes maken, onder andere vanuit onze vestiging in Tilburg. Samen bouwen we aan kwaliteit, vakmanschap en tevredenheid!

Neem vrijblijvend contact op bij personeel in de bouw gezocht

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Wat vinden onze opdrachtgevers van ons?

Dien nu uw aanvraag in bij bouwpersoneel gezocht

Bent u op zoek naar de juiste vaklieden in de bouw, techniek, maakindustrie of voor ZZP-bemiddeling? Wacht dan niet langer en dien nu uw aanvraag in bij demt-flex. Ons team staat klaar om u super snel te ondersteunen en de beste match te maken voor uw projecten en vacatures bij o.a. personeel in de bouw gezocht.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Heeft uw bouwbedrijf échte aanpakkers nodig op korte termijn? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en wij helpen u graag verder ✅