Skip links

Terug naar overzicht

Opdrachtgevers in de bouw

Per direct behoefte aan aanpakkers met vier rechterhanden? Nadert de projectdeadline en zoek je iemand die de eindfase effectief kan coördineren? Welke professionals je als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder ook nodig hebt, demt-flex stelt ze aan je voor. Binnen 48 uur. En met heel veel plezier.

Aanvraag indienen Contact opnemen

Nieuwbouw

Wij zorgen voor de juiste vakmannen om jouw nieuwbouwproject tot een succes te maken.

Renovatie

Wij hebben de gekwalificeerde professionals die jouw renovatieprojecten kunnen uitvoeren.

Totaalonderhoud

Wij leveren vakmensen die totaalonderhoud voor allerlei panden uitvoeren.

Vastgoed

Demt-flex heeft de juiste vaklieden voor werkzaamheden in vastgoed.

demt-flex: De bouwpartner voor jouw project

Bij demt-flex begrijpen we dat de bouwsector unieke uitdagingen met zich meebrengt. Dagelijks werken er landelijk ruim 300 vaklieden bij verschillende opdrachtgevers. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud, wij hebben een breed scala aan ervaren vaklieden beschikbaar die klaarstaan om jouw bouwproject tot een succes te maken.

Onze pool van vakmensen bestaat uit timmerlieden, metselaars, bouwhulpen, tegelzetters, stukadoors en nog veel meer. We selecteren zorgvuldig de vaklieden met de juiste expertise en ervaring in de bouw. Of het nu gaat om grote utiliteit projecten, woningbouw of renovaties, wij hebben de juiste mensen die bekend zijn met de specifieke eisen en normen van de bouwsector. Bijvoorbeeld een schilder gevraagd of timmermannen gezocht? Het team van demt-flex helpt je verder in die zoektocht, bijvoorbeeld vanuit ons uitzendbureau in vestiging Tilburg.

Bij demt-flex geloven we in vakmanschap en kwaliteit. Onze vaklieden zijn gedreven, nauwkeurig en hebben oog voor detail. Ze hebben ervaring met diverse bouwmaterialen en -technieken en kunnen projecten van begin tot eind begeleiden.

Daarnaast begrijpen we dat elk bouwproject zijn eigen dynamiek heeft en strakke deadlines kent. Onze vaklieden zijn gewend om onder druk te werken en kunnen snel schakelen om ervoor te zorgen dat jouw project op tijd wordt opgeleverd.

Kies voor demt-flex als jouw partner in de bouw. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen voorzien van de beste vaklieden die jouw bouwproject tot een succes maken. Samen bouwen we aan kwaliteit, vakmanschap en tevredenheid!

Neem vrijblijvend contact op

Michael Meeuwsen

Michael Meeuwsen

Directeur

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Wat vinden onze opdrachtgevers van ons?

Dien nu uw aanvraag in

Bent u op zoek naar de juiste vaklieden in de bouw, techniek, maakindustrie of voor ZZP-bemiddeling? Wacht dan niet langer en dien nu uw aanvraag in bij demt-flex. Ons team staat klaar om u super snel te ondersteunen en de beste match te maken voor uw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Michael Meeuwsen

Michael Meeuwsen

Directeur

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Heeft uw bouwbedrijf échte aanpakkers nodig op korte termijn? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en wij helpen u graag verder ✅