Skip links

Terug naar overzicht

Timmermannen gezocht

Timmermannen gezocht? Demt-flex gaat voor jouw opdracht op zoek naar de beste vaklieden. Wij hebben de juiste mensen die bekend zijn met de specifieke eisen en normen van de bouwsector. Onze timmermannen zijn gedreven, nauwkeurig en hebben oog voor detail. Ze hebben ervaring met diverse bouwmaterialen en -technieken en kunnen projecten van begin tot eind begeleiden.

Aanvraag indienen Contact opnemen

demt-flex: timmermannen gezocht voor jouw bedrijf

Bij demt-flex begrijpen we de specifieke uitdagingen die de bouwsector met zich meebrengt maar al te goed. Elke dag zetten meer dan 300 ervaren vakmensen zich landelijk in voor diverse opdrachtgevers. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud, wij beschikken over een uitgebreid team van bekwame vakmensen die klaarstaan om jouw bouwproject succesvol te realiseren. Timmermannen gezocht? Onze vaklieden staan voor jou klaar, zowel op korte als lange termijn.

We selecteren onze vakmensen zorgvuldig op basis van hun expertise en ervaring in de bouwindustrie. Of het nu gaat om grootschalige utiliteitsbouw, woningbouw of renovatieprojecten, wij hebben de juiste mensen met kennis van de specifieke eisen en normen van de bouwsector. Zo helpen onze timmermannen met kleine of grote opdrachten, werken ze samen in teams en veel zelfstandig en staan ze klaar van concept tot nazorg.

Vakmanschap en kwaliteit

Bij demt-flex hechten we veel waarde aan vakmanschap en kwaliteit. Onze vakmensen zijn gedreven, precies en hebben oog voor detail. Ze hebben ervaring met diverse bouwmaterialen en -technieken en kunnen projecten vanaf het begin tot het einde deskundig begeleiden. Bovendien begrijpen we dat elk bouwproject zijn eigen dynamiek en strakke deadlines heeft, ook wanneer het op timmerwerk aankomt. Onze vakmensen zijn gewend om onder druk te werken en kunnen snel schakelen om ervoor te zorgen dat jouw project tijdig wordt voltooid.

Timmermannen gezocht? Kies demt-flex als jouw bouwpartner. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen voorzien van de beste vakmensen om jouw bouwproject tot een succes te maken. Dat doet ons uitzendbureau o.a. vanuit onze vestiging in Tilburg. Of je nu op zoek bent naar zzp-bemiddeling, detachering (o.a. als detacheringsbureau in de bouw) of werving en selectie: samen bouwen we aan kwaliteit, vakmanschap en tevredenheid!

Timmermannen gezocht? Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Timmermannen gezocht? Dien nu je aanvraag in

Ben je op zoek naar timmermannen voor jouw opdracht? Wacht dan niet langer en dien nu je aanvraag in bij demt-flex bij timmermannen gezocht. Ons team staat klaar om je supersnel te ondersteunen en de beste match te maken voor jouw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.