Skip links

Vacatures in de bouw en techniek in Eindhoven e.o.

DEMT-FLEX: EEN RUIM AANBOD AAN VACATURES in EINDHOVEN VOOR WERKNEMERS IN DE BOUW- EN TECHNIEKSECTOR

Voor iedereen die op zoek is naar een uitdagend project in de bouw- en technieksector is demt-flex dé plek. Met ons ruime aanbod aan vacatures kun je jouw passie en vaardigheden volledig tot uiting laten komen. Of je nu op zoek bent naar werken in de bouw, techniek vacatures, vacatures in de elektrotechniek of installatietechniek, vacatures als uitvoerder bouw, vacatures voor bouw timmerman, flexwerk of vacatures voor technisch personeel, bij demt-flex hebben we voor iedereen een mooie uitdaging. We hebben ook vacatures voor zzp’ers, o.a. in de bouw en de techniek.

Bij demt-flex streven we ernaar om jouw ideale baan in o.a. de techniek te vinden en ondersteunen we je gedurende het gehele proces. Met ons uitgebreide netwerk en onze expertise in de bouw en techniek kunnen we je helpen om jouw carrièredoelen te verwezenlijken. Neem vandaag nog een kijkje in ons ruime aanbod aan vacatures en ontdek de mogelijkheden om samen te bouwen aan een succesvolle toekomst!

Ben jij of zoek jij een échte aanpakker

In no time vindt demt-flex voor jou de perfecte baan of een geschikte professional voor jouw openstaande vacature.

Ik zoek werk Ik zoek aanpakkers

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.