Skip links

Terug naar overzicht

Opdrachtgevers in de (maak)industrie/Petrochemie

Per direct behoefte aan aanpakkers met vier rechterhanden? Nadert de projectdeadline en zoek je iemand die de eindfase effectief kan coördineren? Welke professionals je als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder ook nodig hebt, demt-flex stelt ze aan je voor. Binnen 48 uur. En met heel veel plezier.

Aanvraag indienen Contact opnemen

demt-flex levert gekwalificeerde vakmensen voor de (maak)industrie/Petrochemie

In de (maak)industrie en petrochemie is precisie, efficiëntie en kwaliteit van vitaal belang. Bij demt-flex beschikken we over professionals met uitgebreide expertise in verschillende vakgebieden die essentieel zijn voor deze sectoren. We begrijpen de specifieke behoeften van de (maak)industrie en petrochemie en leveren gekwalificeerde vakmensen die jouw productieprocessen optimaliseren en jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Elektrotechniek is een cruciaal aspect binnen de (maak)industrie en petrochemie. Onze elektrotechnici hebben expertise in het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen en apparatuur, waardoor jouw productieprocessen soepel verlopen en de veiligheid wordt gewaarborgd. Besturingstechniek speelt een belangrijke rol bij het automatiseren en optimaliseren van productieprocessen. Onze specialisten in besturingstechniek kunnen complexe systemen ontwerpen, programmeren en onderhouden, waardoor jouw bedrijf efficiënter kan werken en kosten kan besparen.

Werktuigbouwkunde is onmisbaar voor de (maak)industrie en petrochemie. Onze werktuigbouwkundigen zijn bekwaam in het ontwerpen, fabriceren en onderhouden van machines en installaties, wat bijdraagt aan een optimale productie en betrouwbaarheid van jouw apparatuur. Lastechnieken zijn van groot belang voor het verbinden van metalen onderdelen in de (maak)industrie en petrochemie. Onze gecertificeerde lassers beheersen verschillende lastechnieken en kunnen hoogwaardige lassen produceren die voldoen aan de strengste normen.

Pijpfitting en shopfitting zijn specifieke vaardigheden die nodig zijn voor het installeren en monteren van pijpleidingen en inrichtingscomponenten in de (maak)industrie en petrochemie. Onze vakmensen zorgen voor nauwkeurige installaties die voldoen aan alle technische vereisten.

De juiste vakmensen voor jouw bedrijf

Betonreparaties en oppervlaktebehandelingen zijn essentieel voor het behoud van infrastructuur en apparatuur in de (maak)industrie en petrochemie. Onze specialisten voeren reparaties uit en brengen coatings aan om de levensduur van betonnen structuren en oppervlakken te verlengen.

Heat-tracing en steam-tracing zijn technieken die worden gebruikt om leidingen en tanks te verwarmen en te isoleren. Onze experts zorgen voor efficiënte en betrouwbare warmtetracingoplossingen die zorgen voor optimale temperaturen en procescontrole.

Bij demt-flex streven we naar langdurige samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers in de (maak)industrie en petrochemie. We begrijpen het belang van een persoonlijke aanpak en selecteren de juiste vakmensen die passen bij jouw organisatie en projectbehoeften. Kies voor demt-flex als jouw partner in de (maak)industrie en petrochemie en bouw samen aan innovatie en kwaliteit! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen voorzien van de best passende vakmensen die jouw productieprocessen optimaliseren en bijdragen aan het succes van jouw bedrijf, onder andere vanuit onze vestiging in Tilburg.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Dien nu uw aanvraag in

Bent u op zoek naar de juiste vaklieden in de bouw, techniek, (maak)industrie of voor ZZP-bemiddeling? Wacht dan niet langer en dien nu uw aanvraag in bij demt-flex. Ons team staat klaar om u super snel te ondersteunen en de beste match te maken voor uw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Echte vakmensen nodig voor uw bedrijf in de maakindustrie? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en wij helpen u graag verder ✅