Skip links

Werkaanbod voor ZZP’ers 80

demt-flex: een ruim aanbod aan werkaanbod voor zzp’ers en werknemers in de bouw- en technieksector

Voor iedereen die op zoek is naar een uitdagend project in de bouw- en technieksector is demt-flex dé plek. Met ons ruime aanbod aan werkaanbod kun je jouw passie en vaardigheden volledig tot uiting laten komen. Of je nu op zoek bent naar werken in de bouw, techniek opdrachten, werkaanbod in de installatie techniek, opdrachten als uitvoerder bouw, banen voor bouw timmerman, flexwerk of werkaanbod voor technisch personeel, bij demt-flex hebben we voor iedereen een mooie uitdaging. Bekijk bijvoorbeeld ons werkaanbod voor zzp’ers in de bouw en de techniek.

Bij demt-flex streven we ernaar om jouw ideale baan te vinden en ondersteunen we je gedurende het gehele proces. Met ons uitgebreide netwerk en onze expertise in de bouw en techniek kunnen we je helpen om jouw carrièredoelen te verwezenlijken. Neem vandaag nog een kijkje in ons ruime aanbod aan opdrachten en ontdek de mogelijkheden om samen te bouwen aan een succesvolle toekomst!

Vragen over werkaanbod ZZP?

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Blijf op de hoogte van het laatste werkaanbod ZZP

Wil jij als eerste het nieuwste werkaanbod voor zzp’ers in je mailbox? Schrijf je in en demt-flex houdt je op de hoogte.

Inschrijven Contact opnemen

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.