Skip links

Schrijf je in

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpeg, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 5 MB.

  Veelgestelde vragen

  We proberen binnen 48 uur te reageren op jouw aanvraag, of dat nu een sollicitatie is of een aanvraag voor een openstaande vacature van opdrachtgevers.

  Voor opdrachtgevers levert demt-flex de volgende diensten: zzp-bemiddeling, detachering en werving & selectie.

  We opereren nu vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg en onze vestiging in Schiedam. Met 100% landelijke dekking kunnen onze ZZP’ers, uitzendkrachten en andere professionals hun spierballen laten rollen op projecten door het hele land. Of het nu de Achterhoek is of de Zeeuwse eilanden, wij zijn erbij!

  Bij demt-flex staat eerlijke beloning en correcte financiën hoog in het vaandel. We nemen dit zeer serieus en hebben daarom het NEN4400-1 keurmerk behaald, uitgegeven door de Stichting Normering Arbeid. Daarnaast zijn we trots op onze VCU-certificering. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en we nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat onze professionals in een veilige werkomgeving actief zijn. Lees meer over onze certificeringen.

  Vacatures

  Alle vacatures

  Werkaanbod
  ZZP

  Werkaanbod ZZP
  Chat openen
  Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.