Skip links

Terug naar overzicht

Lasser gezocht

Lasser gezocht? Demt-flex zoekt naar de meest geschikte vakmensen voor jouw opdracht. We hebben inzicht in de specifieke eisen van de industrie en voorzien in bekwame professionals die je productieprocessen verbeteren en je bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Onze lassers hebben uitgebreide kennis van geavanceerde machines, gereedschappen en technologieën die essentieel zijn in de techniek en industrie.

Aanvraag indienen Contact opnemen

demt-flex: lasser gezocht voor jouw bedrijf

In de industrie en techniek zijn precisie, efficiëntie en kwaliteit van cruciaal belang. Bij demt-flex beschikken we over deskundige professionals met uitgebreide ervaring in CNC-verspaning, metaalbewerking, productie en meer. We begrijpen de specifieke eisen van de maakindustrie en bieden gekwalificeerde vakmensen aan die je productieprocessen optimaliseren en je bedrijf naar een hoger niveau tillen, ook bij een lasser gezocht.

Of het nu gaat om het bewerken van metalen onderdelen, het programmeren en bedienen van CNC-machines, het optimaliseren van productieprocessen of het waarborgen van de kwaliteit van de producten, demt-flex heeft de bekwame professionals die het verschil maken.

Onze vakmensen beschikken over diepgaande kennis van geavanceerde machines, gereedschappen en technologieën die essentieel zijn in de maakindustrie. Onze lassers zijn ervaren in het interpreteren van technische tekeningen, het uitvoeren van complexe bewerkingen en het garanderen van de nauwkeurigheid en kwaliteit van het eindproduct.

Daarnaast begrijpen we het belang van flexibiliteit en snelheid. Onze professionals zijn gewend aan werken in een dynamische omgeving en kunnen snel inspelen op de veranderende behoeften van jouw bedrijf. Ze zijn vertrouwd met strakke deadlines en werken efficiënt om ervoor te zorgen dat jouw productieprocessen naadloos verlopen.

Persoonlijke aanpak en sterke relaties

Bij demt-flex streven we naar duurzame samenwerkingen met onze opdrachtgevers. We hechten waarde aan een persoonlijke aanpak en bouwen sterke relaties op, zodat we een volledig begrip hebben van jouw specifieke behoeften en bedrijfscultuur. Op deze wijze zijn we in staat het juiste technische personeel te selecteren dat naadloos aansluit bij jouw organisatie. Dat doet ons uitzendbureau o.a. vanuit onze vestiging in Tilburg.

Kies demt-flex als jouw partner bij een lasser gezocht. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen voorzien van de meest geschikte vakmensen die jouw productieprocessen optimaliseren en bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar zzp-bemiddeling, detachering (o.a. als detacheringsbureau in de bouw) of werving en selectie: samen zorgen we voor kwaliteit, vakmanschap en tevredenheid, en werken we aan innovatie en kwaliteit!

Lasser gezocht? Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Lasser gezocht? Dien nu je aanvraag in

Ben je op zoek naar lassers voor jouw opdracht? Wacht dan niet langer en dien nu je aanvraag in bij demt-flex bij een lasser gezocht. Ons team staat klaar om je supersnel te ondersteunen en de beste match te maken voor jouw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.