Skip links

Terug naar overzicht

Uitzendbureau voor technisch personeel demt-flex

Ben je op zoek naar technici voor jouw bedrijf? Heb je snel bekwame mensen nodig die direct aan de slag kunnen? Sta je voor een projectdeadline en zoek je iemand die de laatste fase efficiënt kan leiden? Wat je ook als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder nodig hebt, demt-flex staat klaar als uitzendbureau voor technisch personeel om geschikte professionals binnen 48 uur te leveren. En dat doen we met veel enthousiasme.

Aanvraag indienen Contact opnemen

Uitzendbureau voor technisch personeel: demt-flex:

Bij demt-flex realiseren we ons het cruciale belang van gekwalificeerd personeel binnen verschillende sectoren, met name in de technische branche. Of het nu gaat om elektrotechniek, loodgieterswerk, werktuigbouwkunde, installatietechniek of automatisering, ons uitzendbureau voor technisch personeel beschikt over landelijke expertise en vakkundige professionals die klaarstaan om jouw technische projecten tot een succes te maken.

Ben je op zoek naar gespecialiseerd personeel in de techniek? Wij begrijpen de complexiteit en de hoge eisen die technische projecten met zich meebrengen. Daarom selecteren we zorgvuldig onze technische professionals. Onze vakmensen zijn uitgerust met de juiste kennis, vaardigheden en ervaring om diverse technische uitdagingen aan te gaan.

Of je nu technische ondersteuning nodig hebt voor nieuwbouw, utiliteitsbouw, onderhoud, installaties of het plaatsen van zonnepanelen, demt-flex staat voor je klaar om jouw personeelsbehoeften te vervullen. Ons uitzendbureau, gevestigd in onder andere Tilburg, biedt een brede pool van technisch personeel aan, waaronder elektromonteurs, loodgieters, zonnepanelenmonteurs en verwarmingsmonteurs. Of je nu op zoek bent naar vast personeel of zzp’ers in de bouw, techniek en (maak)industrie, wij hebben de juiste mensen voor jouw project.

Technici voor jouw bedrijf of opdracht via demt-flex

Bij demt-flex hechten we veel belang aan zowel expertise als vernieuwing. Ons technisch personeel blijft continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën binnen het vakgebied. Ze zijn bedreven in het snel aanpassen, het oplossen van problemen en het leveren van hoogwaardige prestaties.

We begrijpen ook dat technische projecten vaak onder tijdsdruk staan wat betreft deadlines. Onze professionals zijn gewend om te werken in een dynamische omgeving en kunnen efficiënt en gericht te werk gaan. Ze hebben oog voor detail, werken nauwkeurig en streven naar uitmuntende resultaten.

Kies demt-flex als uitzendbureau en jouw partner in technisch personeel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen voorzien van de beste technische experts die een verschil kunnen maken in jouw projecten. Samen gaan we uitdagingen aan en streven we naar succes in de technische sector!

Neem vrijblijvend contact op met ons uitzendbureau

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Dien nu jouw aanvraag in

Ben je op zoek naar de juiste vaklieden in de bouw, techniek, maakindustrie of voor ZZP-bemiddeling? Wacht dan niet langer en dien nu jouw aanvraag in bij uitzendbureau demt-flex voor technisch personeel. Ons team staat klaar om je super snel te ondersteunen en de beste match te maken voor jouw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Op korte termijn extra ervaren technische specialisten nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze consultants en wij helpen u graag verder ✅