Skip links

Terug naar overzicht

Loodgieter gezocht

Loodgieter gezocht? Demt-flex speurt naar de meest bekwame vakmensen voor jouw opdracht. Wij beschikken over specialisten die vertrouwd zijn met de exacte vereisten en standaarden in de sector. Onze loodgieters zijn toegewijd, precies en hebben oog voor de kleinste details. Ze hebben aantoonbare ervaring in loodgieterswerk en kunnen zelfstandig aan de slag.

Aanvraag indienen Contact opnemen

demt-flex: loodgieter gezocht voor jouw bedrijf

Bij demt-flex realiseren we ons het cruciale belang van technisch personeel in verschillende sectoren. Of het nu gaat om elektrotechniek, loodgieterswerk, werktuigbouwkunde, installatietechniek of automatisering, wij hebben landelijk experts die jouw technische projecten kunnen uitvoeren. Loodgieter gezocht? Lees dan verder!

We begrijpen dat technische projecten complex en veeleisend kunnen zijn. Daarom hanteren we strenge criteria voor onze technische professionals. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en ervaring om uiteenlopende technische uitdagingen aan te pakken.

Onze pool van technische vakmensen omvat onder andere elektromonteurs, loodgieters, zonnepanelenmonteurs en verwarmingsmonteurs. Bij demt-flex hechten we veel waarde aan vakmanschap en innovatie. Onze technische vaklieden zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in hun vakgebied. De loodgieters van demt-flex kunnen snel schakelen, problemen oplossen en hoogwaardig werk leveren.

De kwaliteiten van onze vakmensen

Loodgieters houden zich onder andere bezig met zelfstandig leidingwerk, aanbrengen van waterleidingen, reparaties, onderhoud en vervangingswerkzaamheden van waterleidingen, centrale verwarming, sanitaire installaties, alsmede het renoveren en aanleggen van nieuwe installaties bij bedrijven en particulieren. Onze vakmensen hebben aantoonbare ervaring, een juiste opleiding en al het nodige gereedschap op zak.

We begrijpen ook dat technische projecten vaak onder tijdsdruk staan. Onze vaklieden zijn gewend om in dynamische omgevingen te werken en kunnen efficiënt en resultaatgericht te werk gaan. Ze hebben oog voor detail, werken nauwkeurig en streven altijd naar het beste resultaat.

Loodgieter gezocht? Kies demt-flex als jouw partner. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen voorzien van de beste vakmensen om jouw project tot een succes te maken. Dat doet ons uitzendbureau o.a. vanuit onze vestiging in Tilburg. Of je nu op zoek bent naar zzp-bemiddeling, detachering (o.a. als detacheringsbureau in de bouw) of werving en selectie: samen zorgen we voor kwaliteit, vakmanschap en tevredenheid!

Loodgieter gezocht? Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Loodgieter gezocht? Dien nu je aanvraag in

Ben je op zoek naar loodgieters voor jouw opdracht? Wacht niet langer en dien nu je aanvraag in bij demt-flex bij een loodgieter gezocht. Ons team staat klaar om je snel te ondersteunen en de beste match te vinden voor jouw projecten en openstaande banen.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.