Skip links

Terug naar overzicht

Elektromonteur gezocht

Elektromonteur gezocht? Demt-flex zoekt naar de meest geschikte vakmensen voor jouw opdracht. We realiseren ons dat technische projecten vaak ingewikkeld en veeleisend zijn. Daarom stellen we hoge eisen aan onze technische experts. Onze elektromonteurs beschikken over de vereiste kennis, vaardigheden en ervaring om een divers scala aan technische uitdagingen succesvol aan te gaan.

Aanvraag indienen Contact opnemen

demt-flex: elektromonteur gezocht voor jouw bedrijf

Bij demt-flex beseffen we hoe essentieel technisch vakmensen zijn in verschillende sectoren. Of het nu gaat om elektrotechniek, loodgieterswerk, werktuigbouwkunde, installatietechniek of automatisering, wij hebben landelijk hooggekwalificeerde vakmensen die in staat zijn jouw technische projecten uit te voeren. Ook bij een elektromonteur gezocht voor jouw bedrijf.

Op zoek naar elektromonteurs? Wij begrijpen dat technische projecten ingewikkeld en veeleisend kunnen zijn. Daarom hanteren we strenge eisen voor onze technische professionals. Onze vakmensen beschikken over de benodigde kennis, vaardigheden en ervaring om een breed scala aan technische uitdagingen aan te pakken.

Efficiënt en nauwkeurig

Bij demt-flex hechten we belang aan zowel vakmanschap als innovatie. Onze technische experts zijn volledig op de hoogte van de recentste ontwikkelingen en technologieën binnen hun vakgebied. Ze zijn bekwaam in het snel schakelen, oplossen van problemen en leveren van hoogwaardig werk.

We realiseren ons eveneens dat technische projecten vaak onder tijdsdruk staan. Onze elektromonteurs zijn vertrouwd met het werken in een dynamische omgeving en zijn in staat om efficiënt en resultaatgericht te handelen. Met oog voor detail werken ze nauwkeurig en streven ze naar optimale resultaten.

Elektromonteur gezocht? Kies demt-flex als jouw partner in techniek voor technisch personeel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen zorgen voor de beste elektromonteurs die het verschil maken in jouw projecten. Dat doet ons uitzendbureau o.a. vanuit onze vestiging in Tilburg. Of je nu op zoek bent naar zzp-bemiddeling, detachering (o.a. als detacheringsbureau in de bouw) of werving en selectie: samen gaan we de uitdagingen aan en bouwen we aan succes in de technische sector!

Elektromonteur gezocht? Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Elektromonteur gezocht? Dien nu je aanvraag in

Ben je op zoek naar gekwalificeerde elektromonteurs voor jouw project? Wacht niet langer en dien nu je aanvraag in bij demt-flex bij een elektromonteur gezocht. Ons toegewijde team staat paraat om je snel en efficiënt te ondersteunen en de ideale match te creëren voor jouw projecten en openstaande vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.