Skip links

Terug naar overzicht

Opdrachtgevers in de maakindustrie

Per direct behoefte aan aanpakkers met vier rechterhanden? Nadert de projectdeadline en zoek je iemand die de eindfase effectief kan coördineren? Welke professionals je als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder ook nodig hebt, demt-flex stelt ze aan je voor. Binnen 48 uur. En met heel veel plezier.

Aanvraag indienen Contact opnemen

demt-flex levert gekwalificeerde vakmensen voor de maakindustrie

In de maakindustrie draait alles om precisie, efficiëntie en kwaliteit. Bij demt-flex beschikken we over professionals met uitgebreide expertise in CNC-verspaning, metaalbewerking, productie en meer. Wij begrijpen de specifieke behoeften van de maakindustrie en leveren de vakmensen die jouw productieprocessen optimaliseren en jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Of het nu gaat om het bewerken van metalen onderdelen, het programmeren en bedienen van CNC-machines, het optimaliseren van productieprocessen of het waarborgen van de kwaliteit van de producten, demt-flex heeft de gekwalificeerde professionals die het verschil maken in de maakindustrie.

Onze vakmensen beschikken over goede kennis van geavanceerde machines, gereedschappen en technologieën die nodig zijn in de maakindustrie. Ze zijn ervaren in het lezen van technische tekeningen, het uitvoeren van complexe bewerkingen en het waarborgen van de nauwkeurigheid en kwaliteit van het eindproduct.

Daarnaast begrijpen we dat flexibiliteit en snelheid essentieel zijn in de maakindustrie. Onze professionals zijn gewend om in een dynamische omgeving te werken en kunnen snel schakelen om aan de veranderende behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Ze zijn bekend met strakke deadlines en werken efficiënt om ervoor te zorgen dat jouw productieprocessen soepel verlopen.

Bij demt-flex streven we naar langdurige samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers in de maakindustrie. We geloven in een persoonlijke aanpak en bouwen sterke relaties op, zodat we jouw specifieke behoeften en bedrijfscultuur volledig begrijpen. Op deze manier kunnen we de juiste vakmensen selecteren die het beste passen bij jouw organisatie, dat doen we als uitzendbureau o.a. vanuit onze vestiging in Tilburg.

Kies voor demt-flex als jouw partner in de maakindustrie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen voorzien van de best passende vakmensen die jouw productieprocessen optimaliseren en bijdragen aan het succes van jouw bedrijf in de maakindustrie. Samen bouwen we aan innovatie en kwaliteit!

Neem vrijblijvend contact op

Michael Meeuwsen

Michael Meeuwsen

Directeur

🇳🇱🇬🇧

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na jouw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Dien nu uw aanvraag in

Bent u op zoek naar de juiste vaklieden in de bouw, techniek, maakindustrie of voor ZZP-bemiddeling? Wacht dan niet langer en dien nu uw aanvraag in bij demt-flex. Ons team staat klaar om u super snel te ondersteunen en de beste match te maken voor uw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Michael Meeuwsen

Michael Meeuwsen

Directeur

🇳🇱🇬🇧

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Echte vakmensen nodig voor uw bedrijf in de maakindustrie? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en wij helpen u graag verder ✅