ZZP bemiddeling anno nu

Het inschakelen van ZZP’ers kan een prima alternatief zijn voor personele uitbreiding of het inhuren van uitzendkrachten. Bijvoorbeeld omdat ZZP’ers vaak extra gedreven zijn en beschikken over eigen vervoer en gereedschappen. Bovendien is het natuurlijk aantrekkelijk om ZZP’ers op projectbasis in te huren, zodat je snel kunt bij- én terugschakelen.

Veiligheid voorop
Daar staat tegenover dat de wetgeving behoorlijk complex is. Wil je geen risico lopen op ‘conflicten’ met de fiscus? Kies dan voor ZZP-bemiddeling door Demt-flex. Wij vrijwaren je van fiscale risico’s. Onder andere door strenge voorwaarden te verbinden aan het ZZP-schap. We bemiddelen dus uitsluitend ZZP’ers die aantoonbaar aan de wettelijke bepalingen voldoen. Denk aan een recent uittreksel Kamer van Koophandel, een geldige identificatie, een VCA-VOL certificaat en een polis WA-bedrijfsverzekering. Wel alle voordelen dus, maar geen vervelende risico’s!

Klaar voor de toekomstige DBA
Hoe de DBA er straks precies uit zal zien, is nog een mysterie, zelf bij de beleidsmakers zelf. Demt-flex volgt de ontwikkelingen rondom de Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties op de voet en pas het beleid continu aan, zodat we aan de actuele regelgeving voldoen.

ZZP

Kies voor bemiddeling door demt-flex! Wij hebben namelijk altijd fantastische klussen ‘in de aanbieding’. Eerlijk betaald. En vaak bij aansprekende bedrijven. Vertel ons waar je goed in bent en we vinden binnen no-time een opdracht waar je vrolijk van wordt. Of check het actuele werkaanbod aan de rechterkant van de...

Meer informatie over ZZP
Webdesign & Webdevelopment door Webtraders