Werving en selectie anno nu

Dat de arbeidsmarkt steviger op slot zit dan de gemiddelde bankkluis, hoeven we je niet te vertellen. Dat dit extra vervelend is nu de bouw- en technieksectoren eindelijk weer in de lift zitten, is ook geen nieuws. Dus waar vind je die aanpakkers met minimaal drie rechterhanden, waar bovendien een goede kop met hersens op zit? Vaak bij demt-flex!

Wijdvertakt netwerk
Demt-flex kent de bouw- en technieksector bijna even goed als onze opdrachtgevers. We hebben niet voor niets twee ex-aannemers aan boord! We weten dus exact wat er in de bouw en techniek speelt en welke mensen projecten in goede banen kunnen leiden. Die professionals zijn namelijk ‘lid’ van het grote demt-flex netwerk. Dat betekent dat we snel de juiste kandidaten vinden. Daarbij streven we ernaar mensen voor te stellen die matchen met de organisatie- en teamcultuur. Hoe zachter een medewerker landt, hoe sneller hij of zij de rol beheerst.

Werkwijze
Demt-flex verzorgt het hele werving- en selectieproces. Dat start met het spotten van interessante kandidaten. Die vervolgens door ons worden benaderd en, bij interesse, worden geïnterviewd en gescreend. Hebben wij er een (heel) goed gevoel bij, dan stellen we de kandidaat voor. Let op: hoewel veel kandidaten een MBO+, HBO- of universitaire achtergrond hebben, vinden we werkervaring minimaal even belangrijk. Uiteraard houden we je continu op de hoogte en evalueren we achteraf of het inderdaad een match made in heaven was.

ZZP bemiddeling anno nu

Het inschakelen van ZZP’ers kan een prima alternatief zijn voor personele uitbreiding of het inhuren van uitzendkrachten. Bijvoorbeeld omdat ZZP’ers vaak extra gedreven zijn en beschikken over eigen vervoer en gereedschappen. Bovendien is het natuurlijk aantrekkelijk om ZZP’ers op projectbasis in te huren, zodat je snel kunt bij- én terugschakelen...

Meer informatie over ZZP bemiddeling anno nu
Samen bereik je meer
Webdesign & Webdevelopment door Webtraders