Skip links

Leren & ontwikkelen met demt-academy

4 dagen werken

1 dag leren

Gelijk salaris

Binnen een half jaar afgerond

Snel en gericht kunnen schakelen staat centraal bij demt-flex. In 2022 zijn we druk bezig geweest met het oprichten van ons eigen opleidingscentrum. Een plek waar we onze vaklieden kunnen opleiden, bijscholen en omscholen. De vraag naar opgeleid personeel blijft groeien en om de beste matches te maken zijn we aan de slag gegaan!

De demt-academy, een nieuwe manier van opleiden. 90% praktijk, 10% theorie. Individueel of in groepsverband. De weg naar een specialistisch beroep.

100% baangarantie en een betaalde praktijkopleiding, dat is demt-flex. Heb je ambitie om in de bouw of techniek te werken, maar heb je nog wat extra hulp nodig. Solliciteer dan bij Demt-flex en maak gebruik van onze DEMT-ACADEMY. Een kosteloze opleiding, waarbij je na je 1e week praktijkles direct salaris ontvangt.

Werk je al jaren in de bouw en wil je graag iets nieuws leren, dan zijn we er ook voor jou. Laat je omscholen en leer over de nieuwste technieken. Bij Demt-flex worden ontwikkelambities werkelijkheid. Dus ook die van jou!

Direct aanmelden!

Vragen over demt-academy?

Tygo Meeuwsen

Tygo Meeuwsen

Relatiemanager Bouw & Techniek

🇳🇱🇬🇧

Meld je aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Naam*

Veelgestelde vragen

Heb je ambitie om in de bouw of techniek te werken, maar heb je nog wat extra hulp nodig? Of werk je al jaren in de bouw en wil je graag iets nieuws leren? Dan zijn we er ook voor jou. Laat je omscholen en leer over de nieuwste technieken. Bij demt-flex worden ontwikkelambities werkelijkheid. Dus ook die van jou!

Je werkt 4 dagen en leert 1 dag. Zo kun je binnen een half jaar je opleiding afronden. Je krijgt daarbij gelijk een salaris.

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.