Skip links

Zzp’ers aan het woord: Willen en Gerard

Willem en Gerard van Lith zijn allround timmermannen uit Rotterdam. Al lange tijd werken zij met volle tevredenheid voor Demt-flex. Momenteel zijn ze werkzaam in Heusden, waar ze een monumentale boerderij renoveren uit het jaar 1650. Ondertussen werken ze al ruim 4 maanden aan deze klus. Lees hier het interview met Willem en Gerard.

Waarom hebben jullie gekozen om te werken voor Demt-Flex?

Wij zijn in het verleden benaderd door Demt-flex en dat eerste contact voelde zo goed dat wij besloten om voor Demt-flex te gaan werken.

Hoe bevalt na ruim een jaar werkzaam te zijn voor Demt-flex?

Het bevalt zeer goed. Alles wat afgesproken wordt, komt Demt-flex ook na. Speelt er iets op het werk dan bemiddeld Rene direct oplossingsgericht. We worden echt gezien als mensen en niet als een geldbron.

Zijn de werkzaamheden die je aangeboden krijgt van Rene ook de werkzaamheden die jullie graag doen en goed in zijn?

Ja, de werkzaamheden zijn ons altijd op ons lijf geschreven en daarom staan we ook langere tijd voor een aannemer te werken naar tevredenheid.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

 

Wat vinden jullie nu zo leuk aan het restaureren van deze monumentale boerderij uit het jaar 1650?

Het vakwerk wat je zichtbaar achterlaat en het creatief denken in oplossingen, wat bij zo’n klus hoort.

Willen jullie zelf nog iets over Demt-flex zeggen?

De uitbetaling is altijd 100% volgens afspraak in orde en op tijd. We willen ook blijven bij Demt-flex, omdat we gewoon geen behoefte hebben om verder te kijken. We zitten hier op ons plaats en vinden Demt-flex een top en zeldzaam goed uitzendbureau.

Ook werken als zzp’er bij demt-flex? Bekijk hier de vacatures.

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.