Skip links

Zzp’ers aan het woord: Enrique en Pedro (dikwandig monteurs/lassers)

Enrique (L) en Pedro (R) zijn oud collega zzp’ers en hebben in 2018 weer een aantal mooie projecten mogen maken bij onze opdrachtgevers. Enrique heeft in 2017 al voor verschillende opdrachtgevers van DEMT-flex gewerkt. Half 2018 had Pedro zijn eigen projecten afgerond en wilde graag weer met Enrique samenwerken. “Maar dan wel via DEMT-flex”, grapte hij.

Ze zijn als koppel te werk gesteld bij een groot project van één van onze opdrachtgevers. Hier hebben zij meegebouwd aan een warehouse in Rozenburg (NH). De heren zijn van oudsher echte lassers en de opdrachtgever was erg tevreden met hun inzet. Enrique en Pedro zouden DEMT-flex dan ook aanraden aan anderen, ze vinden dat we goed contact houden en leuke, mooie projecten kunnen aanbieden aan hen. Tevens zijn ze erg tevreden omtrent de betalingen. Omdat Demt-flex dit inhouse doet, kunnen problemen snel worden opgelost. Als bv. een factuur niet correct is dan worden de zzp’ers snel ingelicht zodat ze deze kunnen corrigeren en zo komt hun betaling niet in gevaar.

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.