Skip links

Demt-event vrijdag 3 mei in Uitgeest

Op vrijdag 3 mei organiseren wij het eerste Demt-event in Uitgeest. Wat mag je daarvan verwachten? Goede gesprekken over nieuwe opdrachten, bier en bitterballen, en een wedstrijdje spijkerslaan!

Dit Demt-event is extra speciaal, want het is gelijk hét moment om te proosten op onze nieuwe vestiging in Heemskerk, Noord-Holland! We nodigen jou en je collega’s van harte uit in de Chesterbar van Bobs Party & Events. Kom gezellig een drankje drinken met Demt-flex. Wie weet loop jij aan het eind van het Demt-event weg met een nieuwe baan én een Festo invalzaag t.w.v. €400.

Programma

– Opening met korte introductie over Demt-flex
– Speeddate sessies met medewerkers van Demt voor nieuwe opdrachten en banen

– Wedstrijdje spijkerslaan met als hoofdprijs een Festo invalzaag t.w.v. €400!

– Kennisdelen en borrelen

Voor wie?

Aanpakkers in de bouw en techniek sector. Wij helpen jou met het vinden van een volgende job! Dus ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als timmerman, werkvoorbereider of monteur in de bouw of techniek? Dan mag je dit event niet missen.

Opdrachtgevers, aannemers en projectleiders zijn ook van harte welkom om een drankje mee te drinken!

Locatie details

Datum: Vrijdag 3 mei 2019

Tijd: Van 16:00 uur tot 18:30 uur

Waar: Bobs Party & Events, Westerwerf 1, 1911 JA Uitgeest

Bobs Party & Events is goed bereikbaar met de auto. Neem op de A9 afslag 11 bij Akersloot. Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan bus 163 en stap uit bij halte Westerwerf, Uitgeest.

Meld je gratis aan!

Meld je gratis aan voor het Demt-event. Heb je vrienden of collega’s die ook op zoek zijn naar een nieuwe baan? Ook die zijn van harte welkom.

 

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.