Skip links

Zzp’ers aan het woord: Edwin Steenbergen – Loodgieter

Edwin Steenbergen is loodgieter (zzp) en is sinds 3 april voor DEMT-flex aan het werk. In 2008 is hij als zelfstandige begonnen in Bergen Op Zoom. Daarvoor heeft hij ruim 14 jaar bij een installatiebedrijf gewerkt als monteur.

Sinds kort woont hij in ‘s-Hertogenbosch en hoorde via via over DEMT-flex. Edwin heeft via de website gesolliciteerd voor de functie van loodgieter. Dit omdat hij in deze regio geen zakelijke contacten heeft en hier ‘nieuw’ als zzp’er begint. Na een goed gesprek bij ons heb ik hem op een project van één van onze beste klanten geplaatst. Hij heeft het hier naar zijn zin en is lekker aan het werk. De opdrachtgever is ook reuze tevreden met zijn inzet.

Edwin vindt dat werken via DEMT-flex vele voordelen heeft. Onder andere omdat hij niet te ver hoeft te reizen naar zijn werk. Boekhoud technisch is het ook fijn om voor een bemiddelingsbureau te werken, hierdoor heeft hij veel minder administratie. Ook hoeft hij niet meer zelf op zoek naar opdrachten en klanten, zolang wij hem kunnen doorplaatsen. Hierdoor krijgt hij meer rust en tijd om aan zijn gezin te besteden. Ook zegt Edwin dat het hem helpt voet aan de grond te zetten in deze regio. Werken via DEMT-flex beveelt hij dan ook iedereen aan!

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.