Skip links

Medewerkers aan het woord: Robertino van der Loo – Calculator

Begin juni 2017 ben ik met DEMT-flex in contact gekomen via LinkedIn. Ik was al enige tijd connecties met de consultant van DEMT-flex en heb hem benaderd met het bericht dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging.

Na een kennismakingsgesprek in Tilburg, zomer 2017, ben ik gedetacheerd bij een opdrachtgever die zich verdiept in flexibele slimme gebouwen, inrichtingen en winkels. Iets wat helemaal in mijn straatje past. Ik werd goed ingewerkt op de afdeling en kon snel zelfstandig werken binnen de afdeling. Ik heb mij binnen deze organisatie kunnen door ontwikkelen en heb er veel geleerd.

Na 9 maanden voor een ongelofelijk mooi, vooruitstrevend bedrijf te hebben gewerkt ben ik via via benaderd voor een functie bij een andere opdrachtgever op 900 meter afstand van mijn huis. Eind april ga ik dan ook mijn werkplek verlaten en starten bij een andere opdrachtgever (helaas zonder de ondersteuning van DEMT-flex).

Werken bij/via DEMT-flex is mij altijd zeer goed bevallen, als ik een vraag of uitleg nodig had werd er altijd gelijk iets mee gedaan. Dat gaf een fijn gevoel tijdens de detachering in o.a. de bouw. De consultant van DEMT-flex is mij in mijn laatste maand bij de opdrachtgever nog komen bezoeken op de werkplek met een afscheidscadeautje. Erg leuk en positief!

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.