Skip links

Medewerkers aan het woord: Arie Ouderkerk – Werkvoorbereider

Arie Ouderkerk is werkvoorbereider op een mooie bouw in Leidsche Rijn, Utrecht. Wij brachten een bezoek aan Arie op de bouw.

In mei 2017 werd Arie door Mandy telefonisch benaderd voor diverse Staf & Kader functies. Het was een prettig telefoongesprek en naar aanleiding hiervan is Arie op intakegesprek gegaan bij Demt-flex. Tijdens dit gesprek kwam naar voren dat Arie graag parttime aan het werk zou willen en ervoor open stond om cursussen te volgen indien dit gewenst was.

We hebben Arie voorgesteld bij een klant van ons. Daar heeft Arie een leuk gesprek gehad, waarna de klant heeft aangegeven Arie graag in te willen zetten als Werkvoorbereider. Zij zijn samen met 3 andere aannemers bezig met het bouwen van een winkelcentrum met daarboven woningen.

Arie is begonnen met de intentie voor een korte periode te ondersteunen op het project voor 24 uur, maar tot op heden is hij daar fulltime aan het werk. Hij heeft het naar zijn zin op de bouw en weet er goed zijn weg te vinden. Zijn huidige overeenkomst word nogmaals verlengd zodat hij het project kan afronden. Hierna gaat Arie er tussenuit om zijn eigen huis te gaan verbouwen, maar hij heeft zeker de intentie om weer terug te komen bij Demt-flex wanneer dit afgerond is.

Over Demt-flex is Arie ook tevreden, hij is altijd prettig te woord gestaan en goed geholpen bij vragen. Ook op administratief gebied heeft Arie geen klachten. Hij is blij dat er altijd persoonlijk met hem wordt omgegaan.

Ook Arie zou iedereen aanbevelen via Demt-flex bemiddeld te worden!

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.