Skip links

Vacature: Junior Consultant techniek (M/V) in Tilburg

Fulltime, parttime mogelijk

Om onze techniek tak meer ‘body’ te geven zijn we op zoek naar een junior consultant die onze huidige projectbegeleider Robin komt ondersteunen! Zie jij het zitten om een eigen netwerk op te bouwen en de juiste matches te maken? Lees dan snel verder.

Demt-flex is:

  • een gezellig sportief arbeidsbemiddelingsbureau gefocust op de bouw en techniek met in totaal ongeveer 12 collega’s
  • gevestigd in Tilburg en Den Haag
  • een informeel bedrijf dat veel waarde hecht aan plezier, vertrouwen en kwaliteit in het werk

Wat houdt het werk in?

Je komt te werken in ons mooie monumentale kantoor aan de Spoorlaan. De bedoeling zal zijn dat je in het begin vooral ondersteuning biedt in diverse werkzaamheden aan Robin. Van het plegen van telefoontjes, tot het administratief verwerken van matches. Ook het rijden van werkbezoekjes kan tot je taken horen. Naar mate je alles onder de knie hebt zullen je verantwoordelijkheden en taken uitgebreid worden en kan je opklimmen naar zelfstandig projectbegeleider.

Gewenst profiel

We zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten met een drive om te scoren, en affiniteit of interesse voor techniek. Neem jij voor 8 uur en na 17 uur je telefoon nog op? Dan ben jij geschikt, want bij Demt-FLEX vragen we flexibiliteit, dat geven wij dan ook aan jou. We bieden je de ruimte en kansen om jezelf te ontplooien, het is aan jou om te bereiken wat je wil. Een rijbewijs bezitten is wel erg handig.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een leuke uitdagende baan, doorgroeimogelijkheden en prima voorwaarden zoals een marktconform salaris, pensioenregeling en een bonusregeling. Laptop en een telefoon van de zaak. Als je op het punt bent gekomen zelfstandig te kunnen werken staat er een mooie auto voor jou klaar.

Spreekt bovenstaand verhaal je aan, solliciteer dan snel. Stuur je cv en motivatie naar suanne@demt-flex.nl t.a.v. Suanne Wils. We kijken uit naar jouw reactie!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suanne Wils of Robin Pot op telefoonnummer 013-5187312 of 06-57741235.

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.