Skip links

Medewerker aan het woord: Dennis Krijnen

Dit is Dennis, 22 jaar oud en is sinds augustus 2018 als uitzendkracht bij Demt-flex in dienst.

Dennis: “Sinds kort werk ik bij Demt-flex als assistent monteur LS (laagspanning) en ben ik ingehuurd door een mooie professionele club uit Heesch met o.a. een vestiging in Tilburg. Daar ben ik begonnen en ik werk nu in de regio van Utrecht bij de legploeg. Ik leer hier elke dag en ik vind het super gaaf om onderdeel van deze ploeg te zijn. Ook de sfeer onderling is goed. Vanuit deze opdrachtgever heb ik mijn VOP LS behaald en kan ik nog meer scholing/ cursussen etc. volgen. Nu ik mijn VOP LS behaald heb, ben ik nog gemotiveerder om andere cursussen te volgen die bijdragen aan een mooie loopbaan bij deze werkgever.

Wat ik erg fijn vind aan het werken voor Demt-flex is dat ik er echt bij hoor, het persoonlijk contact als mijn projectbegeleidster op werkbezoek komt maar ook het contact op de Demt-events met andere werknemers, zzp’ers en uitzendkrachten. Eens in de zoveel tijd wordt er zo’n Event georganiseerd in het Koning Willem II stadion (voor vestiging Tilburg) en ik ben daar vaak aanwezig. Ze maken er dan echt een feestje van met een wedstrijdje spijker slaan of een leuke VCA quiz, onder het genot van een hapje en drankje. Of ik Demt-flex zou aanbevelen? Jazeker! Wat ik ook erg fijn vind aan Demt-flex is dat ik altijd netjes op tijd betaald word. Als ik echt een dringende vraag heb die niet kan wachten dan kan ik ook buiten kantoortijden contact opnemen met mijn projectbegeleidster via Whatsapp, dit is ook erg prettig.”

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.