Skip links

Zzp’er aan het woord: Adam Koman

Adam werkt sinds september 2019 via Demt-flex en heeft het ontzettend naar zijn zin. Hij is een Poolse vakman die al 13 jaar in Nederland woont samen met zijn vrouw en kinderen.

Adam: “Demt-flex is het eerste bemiddelingsbureau waar ik mij geen zorgen hoef te maken over werk, alles wordt goed geregeld voor mij. Over Peter Srebowaty ben ik ook erg te spreken. Hij is een Poolse projectbegeleider. Ik kan altijd al mijn vragen bij hem wegleggen en hij zorgt altijd voor een oplossing. Tevens is Demt-flex ook het eerste bureau waar ik me ook geen zorgen hoef te maken over mijn betalingen. Mijn betalingen zijn altijd op tijd en mocht er iets niet kloppen aan mijn facturen, dan neemt de administratie tijdig contact met mij op zodat mijn betaling altijd op tijd komt. Ik spreek goed Nederlands, maar het feit dat er ook een Pools sprekende administratief medewerkster is die ik kan spreken over belangrijke zaken, geeft mij vertrouwen en een fijn gevoel.”

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.