Skip links

Akkoord over coronaprotocol

Akkoord over coronaprotocol:
Toezichthouders op elke bouw, meldpunt voor bezorgde bouwvakkers, werk in kleine teams en ga met eigen auto naar de bouwplaats.

Demt-flex houdt het nieuws over Covid-19 en de daarbij behorende maatregelen en richtlijnen nauwlettend in de gaten. Dit omdat wij hier middenin zitten, samen met jullie als opdrachtgever en als medewerker. Onze taak is om iedereen op de hoogte te brengen van het laatste nieuws en zorg te dragen dat een ieder zich hiernaar gedraagt en er weet van heeft.
De bouw blijft open en we kunnen doorwerken onder bepaalde en aangescherpte maatregelen. De noodzaak van dit doorbouwen wordt gelukkig ingezien en daar zijn wij erg blij mee en wel veiligheid vóór alles !! Lees hieronder de recente maatregelen.

Werkgeversorganisaties en vakbonden hebben samen met de ministers van Binnenlandse Zaken en Infrastructuur een akkoord bereikt over het protocol veilig doorwerken op de bouwplaats.
De afgelopen dagen zijn de diverse vakbonden, Bouwend Nederland en Techniek Nederland druk bezig geweest met de vraag: hoe kun je in tijden van Corona en afstandsrestricties toch doorbouwen zonder het risico op verspreiding van het virus.

Afgelopen vrijdagavond zijn deze veiligdoorwerk- afspraken gepresenteerd.
In het protocol staat onder meer dat er een informatiepunt komt waar bouwvakkers met zorgen of klachten terecht kunnen. Daarnaast moet op iedere bouwplaats een toezichthouder komen te staan die in de gaten houdt of alle afspraken en adviezen van het RIVM worden nageleefd.

In het protocol is ook opgenomen dat je zoveel mogelijk met de eigen auto naar de bouwplaats moet proberen te gaan. Bij renovatiewerken achter de voordeuren van mensen adviseert het protocol dat bewoners zoveel mogelijk in andere ruimtes moeten verblijven zodat dit werk veilig door kan gaan.
Bron: Bouwned Nederland

Natuurlijk zijn er zorgen, bij iedereen. Mocht jij hier nog vragen over hebben en iemand van Demt-flex hierover willen spreken, pak je telefoon en bel ons meteen. Bel met 013-5187312 of neem contact op met een van onze projectbegeleiders.
Wij zitten voor jullie klaar om advies te geven, om naar je te luisteren en jullie vragen omtrent het nieuws te beantwoorden.
Ook in deze tijden staat Demt-flex naast, maar ook achter hun mensen. Samen sterk, en samen komen wij deze crisis te boven.

Blijf vooral gezond!
Met vriendelijke groet

Michael Meeuwsen
directeur Demt-flex

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.