Skip links

Quarantaine bij Demt

Demt-flex werkt net als de rest van Nederland zoveel mogelijk thuis. Hoe ziet dat eruit? Nou, kijkt u zelf maar! Hieronder een woordje van onze leidinggevende en tevens directeur van Demt-flex, Michael Meeuwsen.

Ik kan het woord C……..virus haast niet meer uitspreken…… Ennn… Geen gesprek bij de koffieautomaat, geen gelach van je collega, geen meetings bij elkaar, geen afspraken extern….Team Demt-flex werkt ook vanuit huis voor de tweede week. Maar wat doet een meeting middels microsoft teams ons dan goed om elkaar een paar uur te zien, te horen en samen te lachen. Wij zijn en blijven positief in deze situatie, en dat ziet er zo uit ☺. De bouw blijft open en doordraaien waar onze kandidaten dagelijks nog steeds aan het werk zijn, dank jullie hiervoor. Onze opdrachtgevers doen er alles aan om onze mensen veilig en gezond aan de slag te houden die ik hiervoor erg wil bedanken. Het creëert nog stevigere relaties tussen ons en dat zal zich gaan bewijzen in de toekomst. Iedereen blijf veilig en gezond, succes !!!!

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6648222111250948096/

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.