Skip links

Terug naar overzicht

Opdrachtgevers in de industrie, scheepsbouw, jachtbouw en petrochemie

Per direct behoefte aan aanpakkers met vier rechterhanden? Nadert de projectdeadline en zoek je iemand die de eindfase effectief kan coördineren? Welke professionals je als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder ook nodig hebt, demt-flex stelt ze aan je voor. Binnen 48 uur. En met heel veel plezier.

Aanvraag indienen Contact opnemen

Vakmensen gezocht voor industrie, scheepsbouw, jachtbouw en petrochemie bedrijven

Welkom bij demt-flex, specialist in het vinden van gekwalificeerd personeel voor industrie, scheepsbouw, jachtbouw en petrochemie bedrijven. Met onze jarenlange ervaring begrijpen we als geen ander de specifieke eisen en uitdagingen binnen deze vakgebieden.

Onze missie is om de perfecte match te creëren tussen bedrijven en talentvolle professionals. We beschikken over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde experts die met passie en expertise werken voor industrie, scheepsbouw, jachtbouw en petrochemie bedrijven. Vaklieden zoals lassers TIG/Combi en MIG MAG, pijpfitters, 1e zelfstandige pijpfitters, E&I monteurs, flensmonteurs WFPr, plaatwerkers, monteurs af montage, loodgieters, constructiebankwerkers of ijzerwerkers behoren tot onze stoottroepen. Om de leidinggevende afdelingen kracht bij te zetten leveren wij supervisors, uitvoerders en voorlieden. Of je nu tijdelijke krachten, detachering of vaste medewerkers nodig hebt, wij vinden altijd de juiste kandidaat voor jouw organisatie.

Kwaliteit staat bij ons uitzendbureau hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat al onze kandidaten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en beschikken over de vereiste certificeringen zoals VCA B, VCA VOL, NEN3140, NEN1010, ATEX en ervaring. Bovendien voeren we grondige screenings uit om te waarborgen dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze medewerkers. Onze lassers hebben ervaring in ISO, ASME, RVS, koolstofstaal en aluminium.

Hoogwaardig personeel + advies en ondersteuning

Naast het leveren van hoogwaardig personeel bieden we op projectbasis ook advies en ondersteuning op het gebied van HR en flexibele arbeid. Heeft jouw onderneming hulp nodig bij de organisatie van een stop? Wees dan gerust, ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het opzetten van efficiënte wervingsprocessen, het optimaliseren van personeelsplanningen en het beheren van contracten en salarisadministratie. Als partner geven wij samen met jouw organisatie vorm hieraan en leveren wij samen op tijd op. Zie ons als verlengstuk van jouw organisatie voor industrie, scheepsbouw, jachtbouw en petrochemie bedrijven.

We geloven sterk in duurzame relaties, zowel met onze klanten als met onze kandidaten. Daarom hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en open communicatie. We luisteren naar jouw behoeften en denken graag mee om de beste oplossingen te bieden voor al jouw personeelsvraagstukken voor industrie, scheepsbouw, jachtbouw en petrochemie bedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf de meerwaarde van demt-flex binnen de industrie, scheepsbouw, jachtbouw, petrochemie en techniek.

Neem vrijblijvend contact op

Tugba Sahan

Tugba Sahan

Relatie Manager Techniek en Industrie

🇳🇱🇬🇧🇹🇷

Krijg een sfeerimpressie

Waarom kiezen voor demt-flex?

Plezier

Partnership voor een lange termijn die we met plezier creëren en uitbouwen.

Snelheid

Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor uw aanvraag van vaklieden.

Ondernemend

Ons DNA wordt gevormd door de ondernemende mensen die elke dag hun schouders eronder zetten voor het beste resultaat.

Resultaat

Meteen na uw aanvraag pijlsnel de juiste vaklieden aan het werk zetten tegen een goed tarief is waar wij naar streven.

VCU

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

NEN4400-1

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

MVO

We werken samen met opdrachtgevers die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben.

Wet DBA

We zorgen ervoor dat onze dienstverlening voldoet aan de eisen van deze wet, zodat jij als opdrachtgever geen risico loopt op schijnzelfstandigheid.

Over demt-flex

Dien nu uw aanvraag in

Bent u op zoek naar de juiste vaklieden in de bouw, techniek, maakindustrie of voor ZZP-bemiddeling? Wacht dan niet langer en dien nu uw aanvraag in bij demt-flex. Ons team staat klaar om u super snel te ondersteunen en de beste match te maken voor uw projecten en vacatures.

Neem vrijblijvend contact op

Tugba Sahan

Tugba Sahan

Relatie Manager Techniek en Industrie

🇳🇱🇬🇧🇹🇷

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Echte aanpakkers nodig voor uw bedrijf in de industrie, scheepsbouw, jachtbouw of petrochemie? Neem vrijblijvend contact op met onze consultants en wij helpen u graag verder ✅