Skip links
Twee teamleden van demt-flex op kantoor - hoe werkt een uitzendbureau - uitzendkrachten inhuren - demt-flex

Uitzendkrachten inhuren: 5x waarom in zee gaan met een uitzendbureau?

Jij bent als werkgever op zoek naar geschikt personeel voor jouw bedrijf. Je hebt geen tijd om die hele sollicitatieprocedure zelf aan te gaan. Het is dan slim om een uitzendbureau in te schakelen voor het inhuren van uitzendkrachten. Zo verwelkom jij vakkundig personeel voor jouw bedrijf, terwijl het uitzendbureau deze kandidaten voor jou zocht.

De voordelen van uitzendkrachten inhuren via een uitzendbureau

• Het scheelt veel tijd in sollicitatieprocessen

Je bent dringend op zoek naar nieuw personeel, maar hebt geen tijd om al die sollicitatieprocedures zelf op te zetten en door te lopen. Een uitzendbureau neemt dit voor je uit handen. Het bureau zoekt naar de perfecte kandidaat via werving op de website, het uitzetten van de vacature via digitale kanalen en door te zoeken in het opgebouwde kandidatenbestand. Het opstellen van de vacatureteksten, het houden van gesprekken en de personeelsadministratie: een uitzendbureau als demt-flex ontzorgt je op dit gebied.

Zo houd jij de focus op je corebusiness, en zorgen wij als uitzendbureau demt-flex voor het beste personeel.

• Uitzendkrachten inhuren zorgt voor een flexibele schil voor je bedrijf

Wanneer je uitzendkrachten inhuurt, zit je niet gelijk aan personeel vast. Bij plotselinge drukte binnen je bedrijf wil je de tekorten aan arbeidskrachten graag snel invullen. Je wilt ze inzetten wanneer dat nodig is, en zo onnodige loonkosten voorkomen. Bovendien kunnen uitzendkrachten vaak al gelijk aan de slag bij het inhuren.

• Je loopt minder risico

Bij het inhuren van uitzendkrachten is het uitzendbureau officieel de werkgever van de uitzendkracht. Wanneer een van je vaste werknemers ziek wordt, ben je verplicht diegene loon door te betalen zolang de ziekte duurt (tot een maximum van twee jaar). Als een uitzendkracht ziek is of uitvalt, geldt die verplichting niet. Jij bent namelijk alleen de inlener van de werknemer, het uitzendbureau is de feitelijke werkgever. En die is daarmee verantwoordelijk voor de administratieve verplichtingen.

• Je krijgt vakkundig personeel over de vloer

Door het grote netwerk van een uitzendbureau gaan zij op zoek naar het beste vakkundige personeel voor jouw klus. Zo heeft demt-flex een groot netwerk aan vakmensen in de bouw, techniek en (maak)industrie. Op deze manier vinden wij altijd de juiste technische handen voor jouw bedrijf. Een uitzendbureau is bovendien gespecialiseerd in het werven van personeel; ze weten precies waar ze op moeten letten bij het inhuren van uitzendkrachten voor jouw bedrijf of opdracht.

• Het scheelt een hoop administratieve poespas

Het opstellen van een contract, het uitbetalen van salarissen, de afdracht van premies, heffingen aan de Belastingdienst; die administratie is allemaal niet jouw zorg bij het inhuren van uitzendkrachten. Je betaalt namelijk een vast tarief aan het uitzendbureau, en die regelt vervolgens de personeelsadministratie.

Technisch uitzendbureau demt-flex inschakelen voor jouw personeelsvraag

Op zoek naar aanpakkers met vier rechterhanden? Komt de deadline van het project snel dichterbij en heb je iemand nodig die de laatste fase effectief kan regelen? Of je nu een opdrachtgever, projectleider of uitvoerder bent, demt-flex kan binnen 48 uur de juiste professionals voorstellen – en met veel plezier!

Waarom je wilt kiezen voor demt-flex als partner?

    • Snelheid: Wij streven ernaar om binnen 48 uur de juiste aanbieding te doen voor jouw aanvraag van vaklieden.
    • Resultaat: We streven ernaar om direct na jouw aanvraag snel de juiste vakmensen aan het werk te zetten tegen een voordelig tarief.
    • Certificaten: Wij zijn zowel VCU- als NEN4400-1 gecertificeerd. Het VCU-certificaat staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties, wat betekent dat we onze uitzendkrachten een veilige werkomgeving bieden voor risicovolle taken. Het NEN4400-1 keurmerk, uitgegeven door Stichting Normering Arbeid, bevestigt onze naleving van strenge normen voor arbeidsomstandigheden en risicobeheersing, wat de veiligheid van onze werknemers en opdrachtgevers garandeert.

Ik heb snel personeel nodig voor mijn bedrijf.

Snel uitzendkrachten inhuren via demt-flex.

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.