Skip links

Ervaring van een medewerker: Hüseyin

Als consultant Techniek ben ik altijd op zoek naar potentiele kandidaten. Ik heb Hüseyin via LinkedIn benaderd nadat ik zijn profiel bekeken had. Begin november 2017 is hij op kennismakingsgesprek geweest en hij vertelde dat hij al 12,5 jaar voor zijn huidige organisatie aan het werk was. Hij had daar de functie van Werkvoorbereider/ Technisch Tekenaar en hij was er lange dagen aan het werk. Er kwamen van allerlei taken op zijn schouders terecht, ook taken die niet in zijn functiepakket zaten. Hüseyin heeft een jong gezin en was vaak pas laat thuis. Al deze factoren hebben hem verder laten kijken naar een nieuwe uitdaging.

Na ons kennismakingsgesprek hebben we beiden even geduld moeten hebben eer dat er een match was met een organisatie. Bij één van onze opdrachtgevers kwam er een functie aan de tekentafel vrij. Hüseyin ambieerde een functie als Technisch Tekenaar, maar een gedeelde functie als werkvoorbereider/ tekenaar zou hij ook leuk vinden. Het betreft een bedrijf wat speeltoestellen ontwerpt, produceert en monteert. Hüseyin zijn reactie was zeer positief bij het horen van de activiteiten. Na twee keer op gesprek te zijn geweest, was de opdrachtgever er uit. Ze wilden hem graag toevoegen aan hun team.

Na een korte detacheringsperiode van 520 uur is hij overgenomen en heeft hij een vast contract aangeboden gekregen. Tijdens zijn detachering heb ik hem een aantal keer opgezocht op zijn werkplek en zijn bevindingen geëvalueerd. Hij heeft het erg naar zijn zin en is goed opgenomen in het team. Omdat hij nu één functie heeft, heeft hij veel minder werkdruk. Nu is hij op tijd thuis om bij zijn gezin te zijn. We kijken samen terug op een positieve bemiddeling!

Het is een jongensdroom om speeltoestellen te ontwerpen”, aldus Hüseyin.

 

– Door Robin Pot

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.