Skip links

Ervaring van een medewerker: Bram

Bram is werkvoorbereider in de Elektrotechniek en werkt sinds augustus 2017 via DEMT-flex. Hij is bij DEMT-flex terechtgekomen via onze oud consultant Techniek.

Onze oude consultant Techniek heeft Bram benaderd voor een mooie openstaande functie en zodoende is Bram op gesprek geweest bij ons. Daarna is alles redelijk snel gegaan, binnen een korte tijd na het kennismakingsgesprek werd hij uitgenodigd voor een gesprek bij één van onze opdrachtgevers. Dit verliep goed en Bram is daar middels een detachering aan de slag gegaan. Hij had bij zijn eerste opdrachtgever een leuk team van collega’s, de werkdruk lag aan de hoge kant en hij kon niet gestructureerd werken, maar na zijn detachering had hij toch enigszins wel moeite met zijn vertrek.

Naar mate de einddatum van zijn detachering in zicht kwam is Robin gaan kijken naar een nieuwe opdrachtgever die meer aan zijn wensen moest gaan voldoen. Dat is gelukt, Bram is nu voor de tweede keer gedetacheerd via DEMT-flex bij een leuke opdrachtgever in Bram zijn regio.

Bij deze opdrachtgever heeft hij meer structuur in zijn werk, betere middelen om mee te werken en heeft hij meer het gevoel op zijn plek te zitten. Dit komt vooral door de verantwoordelijkheid en de werkzaamheden die hij uitvoert, tevens zijn leuke collega’s ook niet verkeerd. In het begin van zijn detachering moest hij voor zijn gevoel ‘hollen’ maar dat wordt nu minder en hij heeft hierdoor meer ruimte. Het werken via DEMT-flex bevalt Bram goed en hij beveelt DEMT-flex zeker aan als het om bemiddelen gaat.

 

– Door Robin Pot

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.