Skip links

Demt-flex presenteert: het DEMT-EVENT!

You’re invited! Demt-flex komt graag in contact met haar mensen én mensen die ook een mooie toekomst in de bouw of techniek voor zich zien. Ben je ZZP-er of wil je aan de slag als uitzendkracht? Wij leren je graag kennen. Daarom nodigen wij je van harte uit op het maandelijkse DEMT-EVENT! Omdat wij persoonlijk contact en oprechte aandacht voor elkaar erg belangrijk vinden, willen wij je graag beter leren kennen tijdens onze gezellige, informele en eigenzinnige maandelijkse borrel. Heb je vrienden of collega’s die ook op zoek zijn naar een nieuwe baan? Jouw introducé is ook van harte welkom!

Onder het genot van een hapje en een drankje praten we bij en willen wij graag weten hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Waar vindt DEMT-EVENT plaats?
Gasterij de Commanderie
Rielseweg 861
5032 SB Tilburg

DEMT-EVENT vindt maandelijks plaats. Iedere bijeenkomst start om 15.00 uur en is omstreeks 18.30 uur afgelopen. Wij zorgen voor een lekkere hap en onder het genot van een koffie, frisje of biertje komen we graag met jou in contact.

Wanneer vindt DEMT-EVENT plaats?

Donderdag 13 juli
Donderdag 7 september
Donderdag 12 oktober
Donderdag 30 november
Donderdag 28 december

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.