Skip links

Officiële opening Demt-kantoor in Heemskerk

Vrijdag 3 mei opende Demt-flex officieel haar nieuwste vestiging in Heemskerk. Dit werd gevierd met een feestelijke bijeenkomst in de Chesterbar van Bobs Party & Events in Uitgeest. Geïnteresseerden die actief zijn in de bouw & techniek waren welkom voor een goed gesprek over een nieuwe opdracht, een biertje en een wedstrijdje spijkerslaan.

Demt-event

Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een baan in de bouw en techniek organiseert Demt-flex regelmatig een ‘demt-event’. Tijdens deze events kunnen mensen die werken bij, hebben gewerkt bij of willen werken bij Demt-flex, op een laagdrempelige manier in gesprek komen met de organisatie. Introducées zijn daarbij ook welkom. Elk event zijn er prijzen te winnen met een wedstrijdje spijkerslaan. Zo won een van de gelukkige aanwezigen tijdens het afgelopen Demt-event een Festool invalzaag met geleider.

 

Agenda

Dus ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als timmerman, werkvoorbereider of monteur in de bouw of techniek? Of wil je in gesprek komen met vakgenoten onder het genot van een biertje? Houd dan de demt-event agenda in de gaten.

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.