Skip links

Nederlanders staan open voor nieuwe werkgever

Ruim 10 procent van de werkende Nederlanders verlaat liever vandaag dan morgen hun huidige werkgever als zij een nieuwe uitdaging vinden. Durven we weer vooruit te kijken naar een nieuwe toekomst? Raet, HR-dienstverlener, heeft een (benchmark)onderzoek uitgevoerd onder 1.100 Nederlandse werknemers. Welke resultaten vallen nog meer op?

Meer dan de helft (52%) overweegt over te stappen naar een nieuwe werkgever. Een derde van de ondervraagden (33%) zegt ‘nee’ tegen een nieuwe uitdaging. 32% van de medewerkers die uitkijken naar een nieuwe uitdaging, geven aan dat de loopbaanmogelijkheden bij hun huidige werkgever onvoldoende zijn. Verder blijft een vast contract een must voor werknemers. Zo geeft 60% van de respondenten aan dat het opgeven van een vaste arbeidsovereenkomst voor een tijdelijk als een belemmering wordt ervaren.

DEMT-flex is er voor zowel werkgevers als werknemers die op zoek zijn naar nieuw talent of een nieuwe uitdaging! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Bron:http://www.raet.nl/hr-trends-en-themas/hr-benchmark-2017

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.