Skip links

Demt-flex feliciteert Stan van Oord met kampioenschap Supersport I

Op zondag 22 oktober is autocoureur Stan van Oord kampioen geworden van de Supercar Challenge Supersport I. Demt-flex is trotse sponsor van deze kampioen!

Met een klinkende overwinning in de allerlaatste race van het seizoen in de Supercar Challenge op TT Circuit Assen hebben Stan van Oord en zijn teamgenoot Dennis de Borst het kampioenschap in de divisie Supersport I behaald. Op zaterdag tijdens de Finaleraces verstoorden technische problemen het feestje nog, waardoor de op dat moment leidende Febo Racing SEAT Cupra TCR als zesde de finish passeerde en nummer twee René Steenmetz nog steeds kans op de titel behield. Op zondag scoorden Van Oord en De Borst vanaf poleposition de vijfde zege en negende podiumplek van het seizoen en dus mogen zij zich de terechte kampioen noemen. ‘Geweldig om met een zege het kampioenschap te behalen, dat maakt het toch extra mooi’, glundert Van Oord met de trofee in handen.

 

“Fantastisch dat Dennis en ik kampioen zijn geworden in Supersport I. Het was een geweldig seizoen en ik ben er trots op dat we in 9 van de 14 races op het podium hebben gestaan en zelfs 5 keer gewonnen hebben. Ik wil mijn vader enorm bedanken voor zijn steun gedurende het hele seizoen, Dennis de Borst voor de geweldige samenwerking, we hebben echt een goede klik samen. Ons team Ferry Monster Autosport heeft echt keihard voor ons gewerkt. Ze hebben ons het hele seizoen een fantastische auto gegeven en daarvoor wil ik hen bedanken, echt top! Ook mijn trouwe sponsors wil ik bedanken, zonder hen is voor mij autosport niet mogelijk en ik ben blij dat ik voor hen met het behalen van de titel iets kan terugdoen.”

Van harte gefeliciteerd Stan!

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.