DEMT-ACADEMY

Snel en gericht kunnen schakelen staat centraal bij Demt-flex. In 2022 zijn we druk bezig geweest met het oprichten van ons eigen opleidingscentrum. Een plek waar we onze vaklieden kunnen opleiden, bijscholen en omscholen. De vraag naar opgeleid personeel blijft groeien en om de beste matches te maken zijn we aan de slag gegaan!

De DEMT-ACADEMY, een nieuwe manier van opleiden. 90% praktijk, 10% theorie. Individueel of in groepsverband. De weg naar een specialistisch beroep.


Aanvraag voor specialistische werkzaamheden?

Heeft u een project waarbij een speciaal systeemplafonds gemonteerd moet worden? Werkt u met metalstud wanden? Of bijzondere timmerwerkzaamheden? We scholen onze vakmannen in de gevraagde specialisme, zodat u de beste kwaliteit krijgt!

Daarnaast is ons opleidingscentrum gericht op de nieuwste technieken. We leren de vakmannen alles op het gebied van warmtepompen, zonnepanelen, elektra en nog veel meer.


Wil je leren en werken in de bouw of techniek?

100% baangarantie en een betaalde praktijkopleiding, dat is demt-flex. Heb je ambitie om in de bouw of techniek te werken, maar heb je nog wat extra hulp nodig. Solliciteer dan bij Demt-flex en maak gebruik van onze DEMT-ACADEMY. Een kosteloze opleiding, waarbij je na je 1e week praktijkles direct salaris ontvangt.

Werk je al jaren in de bouw en wil je graag iets nieuws leren, dan zijn we er ook voor jou. Laat je omscholen en leer over de nieuwste technieken. Bij Demt-flex worden ontwikkelambities werkelijkheid. Dus ook die van jou!

Meld je aan via onderstaand formulier.

Demt-flex Demt-flex Demt-flex Demt-flex Demt-flex Demt-flex
Webdesign & Webdevelopment door Webtraders