Gepubliceerd op: 02 januari 2018

''Mijn droombaan door de inzet van DEMT-flex''

Marvin de Bever heeft door de inzet van DEMT-flex zijn droombaan gevonden. Hij is werkzaam als werkvoorbereider in de metaalbewerking, dit betekent dat hij alle klantaanvragen binnenkrijgt. Hij programmeert ze en zet ze klaar voor de productieafdeling waarna zij deze uitvoeren. Een mooie functie met veel verantwoordelijkheid en uitdaging.

Marvin is via onze eigen Mandy bij DEMT-flex terecht gekomen. Zij vertelde over de alle procedures waarna hij interesse kreeg en is gaan informeren. "De afgelopen jaren heb ik via hun diverse opleidingen en cursussen mogen volgen om mezelf verder te ontwikkelen. Maar na bijna 10 jaar wilde ik meer. In mijn functie bij Marel waren er geen doorgroeimogelijkheden meer en ik werkte in 2 ploegen wat ik graag anders wilde, gezien mijn gezinssituatie."

Het team van DEMT-flex heeft diverse opdrachtgevers benaderd. Bij TMP in Waalwijk was er direct een klik. Marvin is dan ook sinds 1 december 2017 aan het werk als werkvoorbereider en heeft het ontzettend naar zijn zin.

"Dankzij de professionele inzet van Demt-flex kunnen Mandy en ik nu samen bouwen aan een mooie toekomst. Hoe leuk is het dat mede door mijn vriendin, ik nu werk bij een heel fijn bedrijf waar ik me helemaal thuis voel!".

Namens het hele team wensen wij hem nog veel succes en plezier met zijn nieuwe job!

Samen bereik je meer
Webdesign & Webdevelopment door Webtraders