Over demt-flex

We werken vanuit vertrouwen. In onze mensen. En in onze opdrachtgevers. Dat doen we niet alleen omdat het prettig is, maar vooral omdat vertrouwen altijd wordt terugbetaald. Namelijk in kwaliteit en duurzame partnerships. (Michael Meeuwsen, Manager)

Doxa Techniek (sinds 2016: Demt-flex) is in 2002 opgericht met een ‘simpele’ ambitie: personele tekorten in de bouw en techniek oplossen door de juiste opdrachtgevers met de juiste aanpakkers te verbinden. Want of je als bedrijf nu een doener, een denker of een denkdoener zoekt, in de bouw en techniek moeten mensen van aanpakken weten. Die ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit is wat al onze professionals gemeen hebben. Ongeacht hun achtergrond, skills en expertises. Tegelijkertijd beseffen we dat een ‘klik’ vanuit medewerkersperspectief cruciaal is. Want als je je op een klus niet senang voelt, wordt het niks. Demt-flex hecht er dan ook grote waarde aan dat onze mensen bij opdrachtgevers werken met wie ze een culturele klik ervaren. Die klik hebben we ook met de projecten van onze opdrachtgevers, want twee van onze mensen hebben een achtergrond in aanneming. We spreken dus dezelfde taal.

Solide trackrecord

Dat die aanpak werkt, bewijzen de feiten. Het toenmalige Doxa Techniek overleefde de crisis niet alleen, maar breidde uit en gaat sinds 2016 door het leven als Demt-flex. Inmiddels bemiddelen we aanpakkers vanuit ons Tilburgse hoofdkantoor én op onze vestigingen in Den Haag en Arnhem. Drie locaties, maar een 100% landelijke dekking. Dus ook voor projecten in bijvoorbeeld de Achterhoek of de Zeeuwse eilanden, kun je vertrouwen op de inzet van onze ZZP’ers, uitzendkrachten en andere professionals. En als we eens een keer ‘nee’ moeten verkopen, bijvoorbeeld omdat we een bepaalde expertise niet in huis hebben, is dat meestal geen definitief ‘nee’. We zijn namelijk onderdeel van de Actos Groep, een samenwerkingsverband van sterke bedrijven in de uitzend- en detacheringsbranche. En dat betekent dat we een kort lijntje hebben naar aanpakkers die niet in de bouw en techniek werkzaam zijn, maar daar best interesse in hebben.

Certificeringen

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, een keurmerk uitgegeven door Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

Tevens zijn wij VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

Bezoek het Demt-event!

Kennismaken met demt-flex’ers? Weten wat we voor jullie kunnen betekenen? Of andersom? Bezoek een demt-event, drink een borrel (of sapje) mee en ontdek onze unieke kijk op personele bemiddeling. De demt-events worden maandelijks georganiseerd.

Demt-event

Demt-flex is geen ‘anonieme uitzendorganisatie’, maar een people-driven organisatie die dicht bij medewerkers en opdrachtgevers staat. En dus willen we onze bestaande en toekomstige medewerkers graag en vaak ontmoeten. Dat doen we bijvoorbeeld tijdens het DEMT-EVENT dat we elke maand organiseren. Wat je daarvan mag verwachten? Een goede borrel en...

Meer informatie over Demt-event
Samen bereik je meer
Webdesign & Webdevelopment door Webtraders