Skip links

Demt-flex sponsor van Home of Cycling

Op 30 maart jl. heeft Delta Cycling Rotterdam haar eigen huiskamer voor fietsend Rotterdam geopend. Hier bruist het van de wielercultuur, worden wielerproducten geshowd en kan men kennismaken met het fietsen.

Demt-flex heeft meegewerkt aan deze verbouwing en het prachtige eindresultaat. Meerdere van onze aanpakkers hebben sloop-, timmer- en schilderswerkzaamheden uitgevoerd. Maar ook het tegelwerk, de elektra en het loodgieterswerk zijn verzorgd door DEMT-flex. De arbeid is gratis uitgevoerd in het kader van de sponsoring van dit maatschappelijke project. Michael Meeuwsen, eigenaar van DEMT-flex, is trots op het eindresultaat: “Onze aanpakkers hebben goed werk afgeleverd. Ook als organisatie is het mooi om betrokken te worden bij een maatschappelijk project zoals deze. Ik ben onder de indruk van het eindresultaat. Ik raad fietsliefhebbers, beginners of ervaren, aan om zeker een keer bezoekje te brengen aan deze prachtige locatie.”

De schoonmaakwerkzaamheden voor het opleveren heeft Stichting Nelis voor haar rekening genomen. Stichting Nelis is een werkgelegenheidsinitiatief met projecten voor de glazenwasserij.

Hieronder delen wij enkele foto’s van de verbouwing en het eindresultaat van Home of Cycling.

 

Vacatures

Alle vacatures

Werkaanbod
ZZP

Werkaanbod ZZP
Chat openen
Welkom bij demt-flex 👋 Ben jij of zoek jij een échte aanpakker(s)? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder ✅.