Detachering anno nu

Voor demt-flex is detacheren veel meer dan het schuiven van CV’s. Wij vinden het namelijk belangrijk dat opdrachtgever én uitzendkracht een goed gevoel aan de samenwerking overhouden. En dus proberen we mensen te bemiddelen die niet alleen perfect op de taken zijn toegerust, maar ook perfect binnen het team passen. Niet een ‘het ging wel’ gevoel dus, maar de ‘dit beviel zo goed dat het jammer was toen hij of zij weer vertrok’ sensatie.

Projectdetachering
Iemand nodig voor een specifiek project? Dan vinden we een kandidaat die in die periode beschikbaar is en de voor het project benodigde kennis en kunde heeft. Het contract eindigt zodra het project is opgeleverd. Helder. Strak. En kostenefficiënt.

Detachering met uitzicht
Op zoek naar permanente versterking, maar geen zin om meteen alle risico’s te dragen? Geen probleem. Bij deze vorm van detachering komt de medewerker eerst bij ons in dienst. Zodra die periode eindigt, beslis je of je met de kandidaat verder wilt. Zo ja, dan heb je er een enthousiaste vaste medewerker bij. Gefeliciteerd!

Heeft u vragen?
Neem contact op met Suanne Theeuwes-Wils via:

Werving en selectie anno nu

Dat de arbeidsmarkt steviger op slot zit dan de gemiddelde bankkluis, hoeven we je niet te vertellen. Dat dit extra vervelend is nu de bouw- en technieksectoren eindelijk weer in de lift zitten, is ook geen nieuws. Dus waar vind je die aanpakkers met minimaal drie rechterhanden, waar bovendien een...

Meer informatie over Werving en selectie anno nu
Samen bereik je meer
Webdesign & Webdevelopment door Webtraders